+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Medior Bouwkundig Werkvoorbereider Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van het leiden van woningbouwprojecten? Dan is deze baan perfect voor jou! Je werkt aan gave projecten en bent belangrijk voor de groei van de organisatie. Als werkvoorbereider zorg je dat alles goed voorbereid is en het project op schema blijft. Je werkt met een leuk team en krijgt de kans om door te groeien. Ook kun je opleidingen volgen om je vaardigheden te verbeteren. Dit is een kans om met nieuwe bouwtechnieken te werken in een vooruitstrevend bedrijf. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Van het in goede banen leiden van aansprekende woningbouwprojecten met commerciële plint word je enthousiast! Deze opdrachtgever wil vanuit deze vestiging de gaafste projecten in de regio oppakken en als werkvoorbereider ben je erg belangrijk tijdens deze projecten. Je bent als Medior Werkvoorbereider Bouw een echte ondernemer, omdat je het ook leuk vindt om je te bemoeien met de groei van de organisatie door zelf ideeën aan te dragen en hier ook van te zijn. De mogelijkheid bestaat dus om erg belangrijk te worden in dit bedrijf!

Als Medior Werkvoorbereider Bouw zorg je verder voor de voorbereiding en voortgang van het project. Je bent verantwoordelijk voor (tijds)planning, werkschema’s, inkoop en budgetbewaking. Je stuurt als Medior Werkvoorbereider Bouw scherp op de KPI’s, veiligheid, tijd, budget en kwaliteit en werkt daarnaast mee aan het implementeren van BIM in de organisatie. Kortom; je levert een positieve bijdrage aan het behalen van onze doelstellingen en de groei van de vestiging.

Benefits
  • Een salarisindicatie gebaseerd op ervaring, variërend tussen €3000,- en €5000,-;

  • Een informele werkomgeving met toegewijde en gezellige collega's die vakbekwaam zijn;

  • De mogelijkheid om opleidingen te volgen ter verbetering van je vaardigheden, waarbij je wordt aangemoedigd om door te groeien naar de rol van projectleider;

  • Als Medior Werkvoorbereider Bouw werk je met geavanceerde bouwtechnieken bij een vooruitstrevende bouwonderneming.

Bouwstenen voor succes
  • Een succesvol afgeronde opleiding in de bouwkunde;

  • Aantoonbare ervaring met projecten in de (utilitaire) woningbouwsector;

  • Een sterk ontwikkeld teamgevoel; je ziet jouw collega's niet alleen als medewerkers maar ook als vrienden;

  • Woonachtig in de omgeving van Utrecht.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever staat een lokale en ambitieuze sfeer centraal, met kernwaarden zoals oprechtheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Medewerkers worden gezien als essentiële bouwstenen van het bedrijf en krijgen volop ondersteuning, waaronder training-on-the-job, coaching en begeleiding door ervaren collega’s. Informele activiteiten, zoals bedrijfsborrels en teambuilding, worden actief gestimuleerd om het teamgevoel te versterken. De organisatie is innovatief en investeert in moderne technologieën zoals 3D engineering, conceptwoningen en BIM. Met een omzet van circa €30 miljoen toont deze vestiging zich financieel gezond en stabiel. Met meer dan 100 jaar ervaring is deze opdrachtgever uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde bedrijven in Nederland op het gebied van vastgoedontwikkeling, realisatie en beheer. Een open en eerlijke samenwerking staat centraal, wat bijdraagt aan het delen van kennis, ervaring, talent en passie, waardoor het bedrijf alleen maar sterker wordt. Met een nieuwe lichting van 16 collega's wordt het team verder versterkt, wat bijdraagt aan de groei en het succes van de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in