+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Projectleider Werktuigbouwkunde Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor het voorbereiden en de realisatie van diverse werktuigbouwkundige utiliteitsprojecten zoals scholen, bedrijfspanden en distributiecentra. Je fungeert hierin als de rechterhand van een ervaren Projectleider, die je zal gaan begeleiden in een traject om op termijn zelf de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde te bekleden. Bij afwezigheid van de Projectleider ben je het eerste aanspreekpunt en neem je taken over, met het oog op een toekomstige overname van verantwoordelijkheden.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en coördinatie van werktuigbouwkunde projecten;
  • Verantwoordelijk voor de voortgangscontrole en bijsturing van planning
  • Budgetbewaking en rapportage van de financiën van het project;
  • Leidinggeven aan het team bestaande uit Werkvoorbereiders, de Monteurs en onderaannemers;
  • Actieve deelname aan de bouwvergadering en jij hebt daarin een grote besluitvorming.
  • Fungeren als eerste aanspreekpunt en overnemen van taken bij afwezigheid Projectleider, met het oog op toekomstige overname van verantwoordelijkheden
Arbeidsvoorwaarden
  • Goed salaris tot €4700 per maand, die wordt gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
  • Je komt in een concreet groeipad richting de functie van Projectleider Werktuigbouwkunde terecht;
  • Er liggen binnen de organisatie te allen tijden mogelijkheden tot het volgen van verdiepende cursussen en/of opleidingen;
  • Werken aan utilitaire projecten in de regio. 
Wat breng je mee?
  • Je beschikt over een afgeronde MBO4 opleiding richting de installatietechniek/werktuigbouwkunde;
  • Ervaring in een vergelijkbare rol zoals Werkvoorbereider binnen de gebouwgebonden installatietechniek; 
  • De ambitie om op termijn de rol van Projectleider Werktuigbouwkunde te vervullen;
  • Je bent leergiering en niet bang om initiatieven te nemen. 
Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een middelgrote totaalinstallateur die de focus legt op de ontwikkeling van haar werknemers, wat o.a. wordt gedaan door middel van het aanbieden van cursussen en opleidingen die je helpen in je ontwikkeling in de gebouwgebonden techniek. De organisatie kenmerkt zich door een informele werksfeer met korte communicatielijnen, voortkomend uit de gedeelde passie voor techniek en de familiaire sfeer. Daarnaast bevind de organisatie zich in een fase van groei, waarbij jij als toekomstige Projectleider Werktuigbouwkunde een significante rol in kunt spelen.


Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Samuel van Bergen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
In de rol van Jr. Projectleider Werktuigbouwkunde krijg je de mogelijkheid om als rechterhand van een ervaren collega door te groeien tot volwaardig Projectleider!

Bedrijfsomschrijving

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Al ruim 13 jaar ondersteunen en begeleiden wij professionals in hun zoektocht. Al meer dan 1.000 mensen hebben hun nieuwe uitdaging gevonden via Polanski. Maar wat is de meerwaarde?

Een nieuwe baan vinden is bijzonder lastig. Zoveel vacatures, zoveel werkgevers en iedereen heeft wat anders te bieden. Er is werk genoeg, maar hoe vind je nou die ene baan die perfect aansluit op alles wat je zoekt. Een goed salaris, ruimte voor doorgroeimogelijkheden, betere arbeidsvoorwaarden of liever een baan met een goede pensioenregeling of meer verlofdagen. Wij gaan voor je aan de slag!

Wij snappen namelijk als geen ander dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Polanski zijn wij elke dag actief in de markt. Wij weten wat er speelt en staan altijd in contact met ons netwerk. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mooiste functies, mooiste projecten en nóg belangrijker: wij hebben de kennis en expertise om de beste opties uit de markt te halen die perfect aansluiten op jouw behoeftes en ambities. Wij leggen alle opties naast elkaar waardoor we samen een perfecte baan vinden voor jou.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of neem contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in