+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Constructiebankwerker / Lasser MIG/MAG Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CM Werkt

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een mooie, moderne werkplaats. Je belangrijkste taak is het lassen en in elkaar zetten van onderdelen, zoals een kraan, vanaf tekening. Soms werk je ook buiten de werkplaats, bijvoorbeeld om ter plaatse iets te lassen. Je gebruikt hiervoor verschillende machines. Je doet niet alleen het lassen, maar ook de voorbereiding van het werk. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Je komt te werken in een goed ingerichte, moderne werkplaats. Meestal zul je hier je werk uitvoeren, maar soms zul je ook op locatie werken, als er ter plaatse een onderdeel in elkaar moet worden gelast. Je gaat vanaf tekening alle onderdelen in elkaar lassen, op deze manier zet je de kraan in elkaar, uiteraard met behulp van verschillende machines. De voorbereidende werkzaamheden worden ook door jou uitgevoerd.

Gevraagd

Uiteraard heb je ervaring als MIG/MAG lasser en het samenstellen vanaf tekening. Heb je ook nog ervaring met OP-lassen dan is dat mooi meegenomen. Je moet zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken. Soms wordt een deadline vertraagd of versneld, maar dat is voor jou geen probleem. Je houd van afwisseling want er is weinig repeterend werk. Je bent bereid om (soms) over te werken en op soms ook eens op zaterdag te werken. Daarnaast ben je bereid om eventueel aanvullende cursussen te volgen. 

Aanbod

Een gave afwisselende baan bij een toonaangevende producent van (maatwerk) kraansystemen, een informeel (familie)bedrijf.
Ze bieden je een jaarcontract aan met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden zoals reiskosten en pensioen. Salaris in overleg.  Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen. Bij goed functioneren kans op een vaste baan! Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, ze betalen hiervoor de kosten van cursussen en opleidingen. Jouw eigen inbreng en initiatief wordt door hen zeer gewaardeerd.

Rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever!



Bedrijfsomschrijving

Ben je op zoek naar die ene baan waar je elke dag fluitend naar toe gaat in metropoolregio Eindhoven? Mooi!
Bij CM Werkt zijn we namelijk gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers.
Onze missie? Jou helpen aan jouw droombaan!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in