+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.

Montagemedewerker Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacature in het kort

Kom werken in een team dat ruimtes tot leven brengt met unieke verlichtingsoplossingen. Wees deel van projecten in Nederland en soms zelfs in het buitenland, allemaal op kosten van het bedrijf! Je krijgt de kans om creatief te zijn en te werken aan verschillende soorten projecten. Er is ruimte voor persoonlijke groei en je kunt zelfs een interne opleiding volgen. Ook zorgen we voor vervoer vanuit het magazijn naar de projectlocatie. Maak de wereld lichter en breng kleur in je werk! Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ga aan het werk binnen een team dat is gespecialiseerd in het tot leven brengen van ruimtes met innovatieve verlichtingsoplossingen. Dit bedrijf bestaat uit een bonte verzameling van professionals die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden en verlichting te brengen waar je het minst verwacht. Van strakke Yacht Steps tot aan de meest futuristische ledvloeren, we laten onze creativiteit de vrije loop en jij kunt daar deel van uitmaken!

Hoe ziet een dag eruit? Nou, je knieën zullen het je misschien niet altijd in dank afnemen, maar je hart zal vol zijn van de projecten die je helpt realiseren. Je gaat aan de slag binnen toffe projecten in Nederland waar elke opdracht anders is. Ook is er een mogelijkheid tot het werken in het buitenland, en dat op kosten van de baas! Je maakt de wereld letterlijk een stukje lichter!

Hoewel het geen must is, zijn een vakopleiding LED-technicus, Elektrotechniek of een Cursus Lichttechniek zeker mooie pluspunten. We zoeken iemand met (V)MBO niveau die als aan de slag wil voor 40 uur per week. Je gaat je bezighouden met alles van het leggen van de vloeren tot het finetunen van besturingssystemen en het ondersteunen van klanten. Je komt terecht in een vooruitstrevend bedrijf waar je jezelf kunt zijn in een hecht team dat bruist van de energie. De werksfeer? Die is net zo sprankelend als de LED-installaties van dit bedrijf.

Klaar om de sprong te wagen in een wereld vol licht en kleur? We willen zo snel mogelijk starten, maar we snappen dat je misschien nog wat zaken moet regelen. Laat je CV en een flitsende motivatie bij ons achter en wie weet verlicht jij straks de wereld! Licht uit, spot aan, actie!


Wat wij bieden
  • Werken in binnen- en buitenland
  • Werken binnen een super tof bedrijf met diverse projecten;
  • Mogelijkheid voor interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden;
  • Nog geen ervaring maar wil je wel heel graag ook dan mag je solliciteren
  • Vervoer vanuit het magazijn naar locatie
Wat wij vragen
  • Een technische blik die mogelijkheden ziet waar anderen obstakels zien;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • De kracht om fysiek uitdagend werk te tackelen;
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist in het installeren en onderhouden van verlichting. Zij passen verlichting toe, daar waar in eerste instantie niet aan wordt gedacht. Dit doen zij door vindingrijk en creatief om te gaan met alle soort mogelijkheden wat leidt tot supergave projecten in binnen -en buitenland. Jouw opdrachtgever ontwerpt en ontwikkelt verschillende led vloeren, Yacht steps en verschillende specials gecombineerd met verlichting. Passend advies en inventieve oplossingen voor specifieke verlichtingsprojecten staan bij jouw toekomstig werkgever centraal.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in