+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.

Hightech assemblage monteur ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als een monteur bij ASML krijg je de kans om aan de voorhoede van de technologische revolutie te staan. Je bent betrokken bij het bouwen van de meest geavanceerde en baanbrekende machines die de wereld ooit heeft gezien. Je werkt aan de nieuwste ontwikkelingen om toekomstige innovaties mogelijk te maken.

Vandaag staat weer een leuke dag op de planning! Jij gaat de onderdelen en modules van de chipmachines assembleren, installeren en/of demonteren. Daarnaast zal je technische problemen oplossen door snel te schakelen met ondersteunende afdelingen en het juiste escalatiepad te volgen. Ook klanten ga je ondersteuning bieden bij de introductie van nieuwe onderdelen in het productieproces. Naast dat je dit allemaal doet, ga je ook plannen en prioriteren van je eigen werk, correct en tijdig rapporteren, informeren en escaleren over voortgang en status. Bovendien probeer je te signaleren en analyseren waar een probleem zich voordoet en draag je bij aan een structurele oplossing (in samenwerking met technische afdelingen).

Spreekt dit jou ook aan?



Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van een MBO niveau 4 diploma binnen een technische richting zoals Vliegtuigtechniek, Werktuigbouwkunde, Automotive, Mechatronica of soortgelijk. Ervaring binnen de techniek is een grote plus, bijvoorbeeld als vliegtuig technicus, automonteur of een andere rol die aantoont dat je de techniek begrijpt. Het is ook noodzakelijk dat je zowel Nederlands als Engels spreekt.



Aanbod

Je krijgt bij ASML de unieke kans om deel te nemen aan een uitgebreid inwerktraject met de mogelijkheid om cursussen te volgen. Daarnaast bieden wij je een goed basis salaris in combinatie met een mooie ploegentoeslag. Je salaris ligt tussen de €3500 en €4000 inclusief ploegentoeslag. Bovendien krijg je de kans om alles wat je wilt weten over de werkprocessen binnen ASML te leren. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,21 netto per kilometer.



Bedrijfsomschrijving

Sinds 1984 is ASML uitgegroeid tot een van de meest succesvolle hightech bedrijven ter wereld. ASML produceert geavanceerde en complexe machines die bedrijven zoals Apple, Samsung en Intel wereldwijd afnemen om chips te produceren. Met deze machines maken ze chips voor onder andere smartphones, tablets, gps-apparaten en computers die essentieel zijn voor ons dagelijks leven. Deze technologie heeft een enorme impact op onze samenleving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in