+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider E Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Brunel

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie help je mee om materialen op tijd te krijgen en klanten blij te maken. Je krijgt hulp en kijkt samen hoe je beter kan worden in je werk. We bieden trainingen aan die je hierbij helpen. Ook als je al ervaring hebt, zijn er kansen om door te groeien. Je gaat werken met verschillende installaties, zoals luchtbehandeling en elektrische systemen. Dit zorgt voor veel technische uitdagingen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Het was een uitdaging maar de bezetting en de materiaalplanning zijn weer op orde. De knelpunten om de materialen op tijd te krijgen hebben we samen opgelost. Door je proactieve handelen ishet probleem verholpen met als resultaat een tevreden klant. In deze doorgroeifunctie zal je niet alleen functioneel dagdagelijks begeleid worden, er wordt ook samen met jou gekeken naar jouw eigen persoonlijke ontwikkeling tot Werkvoorbereider.

Uiteraard bieden wij ook trainingen aan die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Denk hierbij aan communicatietrainingen, projectmanagement en persoonlijk leiderschap. Voor een werkvoorbereider die als ervaren is hebben wij ook doorgroeimogelijkheden.

Voorbeelden van installaties die jij tegen gaat komen; luchtbehandeling voor buitenlucht en recirculatie, koelinstallaties voor laser- en machinekoeling, cv- stoom, hoge druk lucht, clean dry air, water demi- ultrapuur- en afvalwaterbehandeling, vacuüm, gas en chemie. Alle soorten elektrische installaties voor licht, kracht en noodstroom. Kortom, technische uitdaging genoeg

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in