+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Meettechnicus Gas Brabant en Noord Limburg Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.900 p/m
  • 13e maand, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als gasmeterinstallateur werk je in Noord Brabant en het noorden van Limburg. Je taak is het uitvoeren van nauwkeurige gasmetingen. Dit doe je door (bio)gasmeters te installeren, te vervangen, storingen op te lossen en onderhoud te plegen. Je werkt op verschillende locaties, zoals bij grote bedrijven, brouwerijen en in de high tech industrie. Samen met je team zorg je voor de juiste voorraad in je bus. Veiligheid is heel belangrijk in je werk. Je zorgt dat alles goed gedocumenteerd wordt. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van nauwkeurige gasmetingen! Je organiseert afspraken voor het installeren of vervangen van (bio)gasmeters in Noord Branbant en het noorden van Limburg. Samen met je team installeer je de meters, los je eventuele storingen op en voer je onderhoudstaken uit. Je streeft ernaar om je taken punctueel en foutloos uit te voeren. De diversiteit in elke situatie maakt je werk boeiend, aangezien je dagelijks op verschillende locaties actief bent. Denk hierbij aan de grootverbruikers in de industrie zoals bedrijven op het Chemelotterein, diverse brouwerijen, tuinders, logistieke centra en de high tech industrie.

Tijdens bezoeken aan het magazijn vul je samen met je collega's de voorraad van je bus aan. In elke situatie weet jij de meest doeltreffende oplossing te bieden. Je erkent het belang van veiligheid en handelt hier consequent naar. Alle uitgevoerde en gecontroleerde resultaten documenteer je zorgvuldig in ons systeem. Op deze manier blijf je samen met ons constant voorop lopen in veranderingen!



Gevraagd

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een MBO-4 opleiding in een technische richting (bijvoorbeeld elektrotechniek, installatietechniek of werktuigbouwkunde),
  • Je bent enthousiast en beschikt over een nieuwsgierige houding waar in je wil leren over de unieke gastechniek waar onze opdrachtgever mee werkt
  • Daarbij ben je bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen om deze kennis op te doen


Aanbod

Wat mag je verwachten?

  • een salaris dat ligt tussen €3.000,- en €3.900,- bruto per maand, afhankelijk van werkervaring
  • vaste 13e maand
  • vaste eindejaarsuitkering
  • netto onkostenvergoeding (€70 netto per maand)
  • 25 verlofdagen en 13 adv dagen
  • budget om opleidingen te volgen
  • Je komt te werken bij een organisatie die volop bezig is in de energietransitie. Werken bij dit bedrijf betekent dat je een actieve bijdrage kunt leveren aan deze transitie!


Bedrijfsomschrijving

De energiewereld, die verandert snel. Het volle net vertraagt de groei van onze klanten. Voor hen is energiezekerheid opeens niet zo zeker meer. Samen met jou kunnen we deze stap voor zijn. De energietransitie biedt namelijk ook perspectief. Dat betekent niet afwachten, maar samen vooruitkijken. En dat is precies wat je bij deze onderneming gaat doen: zorgen dat ondernemingen de verandering voor zijn. Wij hebben energie-oplossingen die het werk slimmer én goedkoper maken. Jouw kennis en ervaring zorgt ervoor dat onze klanten klaar zijn voor wat er komt. En zo bepalen wij de koers voor de toekomst!In het team werk je vrijwel altijd zelfstandig. Uiteraard vorm je een hecht team met je collega’s. Je hebt vaak meerdere keren per dag contact met je collega’s van de planning. Als je een technische vraag hebt, kan je altijd sparren met collega's of je teamleider. Jij plaatst of vervangt (bio)gas-, warmte- en elektriciteitsmeters en je lost storingen op die je collega's via data hebben ontdekt. Je komt dus dagelijks bij meerdere klanten over de vloer die je helpt te besparen, verbeteren en verduurzamen. Je bent een techneut pur sang en kunt varen op kennis en ervaring. Maar ook jong talent is bij ons van harte welkom! Wij leiden je in dat geval zelf op. Ook als je werkzaam bent als servicemonteur binnen de installatietechniek en je een stap wil maken naar grotere installaties, dan is dit een unieke kans om de stap te maken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in