+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Velsen-Noord.
Laad meer vacatures

Project Coordinator (Dutch Speaking) Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In een groeiend bedrijf zoeken we enthousiaste young professionals die willen schitteren als coördinator in onderhoudsprojecten. Je wordt een belangrijke schakel tussen klanten, onderaannemers en de productiefaciliteit. Deze rol geeft je de kans om te groeien en je vaardigheden te laten zien. Je werkt aan het veilig en efficiënt uitvoeren van projecten. Jouw frisse ideeën en energie zijn hierbij heel belangrijk. Klaar voor een start vol kansen en ontwikkeling? Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je als enthousiaste young professional een leidersrol in uitdagende operationele projecten met focus op scope, veiligheid, planning en kwaliteit? Raak je geïnspireerd door een dynamische werkomgeving die elke dag nieuwe kansen biedt?

In ons groeiende bedrijf hebben we specifiek behoefte aan young professionals die willen uitblinken als coördinator in onderhoudsprojecten voor staal- en betonconstructies en productie-installaties. Als coördinator ben je een cruciale schakel en het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, onderaannemers en de productiefaciliteit.

Als young professional krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te bewijzen. Je speelt een essentiële rol in het veilig, gestructureerd en efficiënt uitvoeren van werkzaamheden. We dagen je uit om productieverlies en veiligheidsrisico's te minimaliseren en te streven naar een optimale doorlooptijd. Jouw vernieuwende ideeën, energie en innovatieve aanpak zijn cruciaal om onze doelen te bereiken. Ben je klaar om je talent te ontplooien en een vliegende start te maken in ons team?



Gevraagd

Als je een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding in werktuigbouwkunde, civiele techniek, of bouwkunde hebt, dan ben je de ideale kandidaat voor onze organisatie. Onze toekomstige collega's zijn betrokken, innovatief, klantgericht en verantwoordelijk. Beschik je over deze kwaliteiten, dan sluit jouw persoonlijkheid naadloos aan bij onze bedrijfscultuur.

Verder verwachten we dat je:

- Vastberaden bent en niet terugschrikt om anderen op hun gedrag aan te spreken.

- Assertief bent van nature en standvastig blijft in je overtuigingen.

- Gemakkelijk communiceert met verschillende belanghebbenden en actief samenwerking zoekt.

- Geen moeite hebt met het stellen van prioriteiten.



Aanbod

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een levendige organisatie. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Wij kenmerken ons door een open, informele cultuur en korte communicatielijnen. Je werkt in een prettige en professionele omgeving waarbij de mogelijkheid tot het ontwikkelen en uitvoeren van eigen initiatieven een belangrijke plaats innemen. Je werkt in teamverband waarbij zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid kenmerkend zijn voor de ons cultuur. 

  • Startsalaris oplopend tot € 3.200,-
  • 26 Vakantiedagen + 6,5 ADV dagen
  • Reis- en onkostenvergoeding of auto van de zaak
  • Een ondernemende, collegiale, positieve en no-nonsense werksfeer in een groeiend bedrijf
  • Ontplooiings- en opleidingsmogelijkheden om jouw carrière verder vorm te geven.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag bij een full-service ingenieursbureau dat klanten ondersteunt op het gebied van beheer, onderhoud, engineering en asset integrity, met een focus op vastgoed en industrie. Onze klantenkring bestaat uit zowel vooraanstaande landelijke ondernemingen als lokale bedrijven in verschillende sectoren, zoals de staal-, voedsel- en farmaceutische industrie.Meer dan 40 professionals zijn binnen onze organisatie werkzaam en houden zich bezig met een breed scala aan complexe vraagstukken. We hebben een hecht team dat nauw samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Al onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en goed opgeleid, met een brede achtergrond in ervaring. We zijn toegewijd aan continue ontwikkeling en bieden onze medewerkers kansen om hun vaardigheden te verbeteren en door te groeien.In onze organisatie is er ruimte voor zowel zelfstandig werk als teamwork. We beschikken over een mix van specialisten en generalisten die elkaar aanvullen en versterken voor het behalen van de beste resultaten. Dit is de plek waar je jouw talenten kunt inzetten en professionele groei kunt realiseren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in