+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

CNC-draaier Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je met een speciale machine en ben je verantwoordelijk voor het hele proces, van instellen tot controleren. Je gebruikt je kennis en ervaring om het werk elke dag beter te maken. Er is een goede sfeer en je kunt doorgroeien. Ook zijn er extra voordelen, zoals een fijn pensioen en veel vrije dagen. Je gaat aan de slag in een bedrijf met veel expertise en de nieuwste technologieën. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

In de functie van CNC-draaier werk je met een aan jou toevertrouwde machine met Siemens shop/manual turn besturing. ● Jij bent verantwoordelijk voor het programmeren, instellen en bedienen van deze machine. ● Je werkt op basis van tekening en selecteert ook zelfstandig de gereedschappen en je bepaalt de bewerkingsstrategie. ● Je controleert de producten op kwaliteit. ● Je zorgt voor een opgeruimde en schone werkplek. ● Voorstellen voor procesverbetering geven aan dat je je werk leuk vindt en nadenkt, dus graag! Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct of verstuur jouw CV naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

- Een goed salaris o.b.v. ervaring en kennis - Een mooie werksfeer binnen een gemotiveerd team - Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden - Sterke secundaire arbeidsvoorwaarden (goede pensioenregeling en een aantrekkelijke verlofregeling)

Wij vragen:

Wij vragen: ● Allereerst een gezonde dosis motivatie. ● Je vindt je baan leuk, werkt graag met grote werkstukken en hebt ervaring als CNC draaier. ● Je bent betrouwbaar, inventief en innovatief. Je zoekt naar verbeteringen, eenvoudige oplossingen, en kunt goed samenwerken. ● Techniek zit in je bloed;
dat is je passie. ● Daarnaast heb je een afgeronde MBO-3 opleiding, gerelateerd aan de functie. ● Je bent flexibel inzetbaar, waarbij we uiteraard rekening houden met een goede werk-privébalans. ● Werkervaring is mooi meegenomen, maar is geen vereiste. Als junior ben je óók van harte welkom. We leiden je graag intern op.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever heeft meer dan 55 jaar ervaring in het machinaal bewerken, repareren en reviseren van onderdelen voor uiteenlopende industrieën. Hun jarenlange samenwerking met klanten in binnen- en buitenland kenmerkt zich door waardering en vertrouwen. Zij staan garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Een goed salaris, een mooie set secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer zorgen binnen onze opdrachtgever voor tevreden medewerkers. Het werk is gevarieerd en biedt een mooie uitdaging voor het produceren van hoogwaardige producten. Hiervoor zijn dan ook de nieuwste machines beschikbaar. Zo is de Soraluce bedfreesmachine volledig operationeel en werken we met de indrukwekkende Zayer Kairos 6000 Draai/ Frees combinatie en met een nieuwe 3D-Wenzel LHF Meetmachine.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in