+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venlo.

Meewerkend Voorman Draaierij Venlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je met je handen en je hoofd werkt? Hou je van machines en wil je graag dingen beter maken? Dan is deze baan iets voor jou! Je gaat aan de slag met het programmeren, instellen en bedienen van een speciale machine. Je werkt met tekeningen, kiest welke gereedschappen je nodig hebt en bedenkt hoe je het best kunt werken. Ook let je op of alles goed gaat en houd je je werkplek netjes. In dit familiebedrijf krijg je de kans om te leren en door te groeien. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

- Jij bent verantwoordelijk voor het programmeren, instellen en bedienen van deze machine. - Je werkt op basis van tekening en selecteert ook zelfstandig de gereedschappen en je bepaalt de bewerkingsstrategie. - Voert kwaliteitscontroles uit op producten - Je zorgt voor een opgeruimde en schone werkplek. - Heb je nieuwe ideeën? Deze zijn altijd welkom! Ben jij die uitblinkende kandidaat die het leuk vindt om aan procesverbeteringen te werken? Solliciteer dan nu. E-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

- Wij bieden een stabiele en betrouwbare werkgever in deze regio. - Je ontvangt een marktconform salaris, passend bij kennis en ervaring. - Een 38-urige werkweek met 25 verlofdagen en 13 ADV-dagen. - Je krijgt een uitdagende functie bij een familiebedrijf met een open cultuur en een informele werksfeer. - Er zijn voldoende mogelijkheden om een opleiding te volgen, doorgroeimogelijkheden zijn uiteraard aanwezig.

Wij vragen:

• beschikt over MBO 3 werk- en denkniveau • ervaring hebt opgedaan als draaier in een technische omgeving • aantoonbare ervaring hebt met het aansturen van een team • om kunt gaan met diverse machines en gereedschappen • communicatief vaardig bent en in staat om problemen proactief op te lossen

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever heeft meer dan 55 jaar ervaring in het machinaal bewerken, repareren en reviseren van onderdelen voor uiteenlopende industrieën. Hun jarenlange samenwerking met klanten in binnen- en buitenland kenmerkt zich door waardering en vertrouwen. Zij staan garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid. Zet je leiderschap en technische vaardigheden op de proef als Meewerkend Voorman Draaierij bij onze opdrachtgever in Venlo! In deze rol mag je niet alleen werken met onze state-of-the-art machines, maar ben je ook de mentor van je team. Bij ons organiseer je de werkzaamheden, begeleid je nieuwe collega's op weg naar vakbekwaamheid en ben je het eerste aanspreekpunt voor je team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in