+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Schilder Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe stap in je schilderscarrière in Zuid-Holland? Bij ons vind je de perfecte plek, dichtbij huis. Of je nu liever aan kleine klussen werkt of juist aan grote projecten, wij hebben de ideale werkomgeving voor jou. Als schilder doe je verschillende taken, van voorbereiding tot het eindresultaat. We zorgen dat je op een plek komt die past bij wat je kunt. Ook bieden we leuke extra s, zoals punten sparen voor gereedschap of uitjes, gratis cursussen en gezellige barbecues. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je schildersloopbaan in Zuid-Holland? Bij ons krijg je de kans om te werken voor een opdrachtgever die perfect bij jou past, gewoon in jouw eigen regio. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere opdrachten of juist betrokken wilt zijn bij grootschalige projecten, bij ons ben je verzekerd van een professionele en verantwoorde werkomgeving. Als schilder voer je diverse taken uit, van voorbereidend werk tot gronden, aflakken, houtrot- of betonreparatie, en zelfs behangen of glaszetten. Op basis van jouw ervaring en vaardigheden vinden wij de perfecte werkplek voor jou.


Ben jij het?

We zoeken een ervaren schilder die zelfstandig kan werken, maar ook begeleiding kan bieden indien nodig. Het bezit van een rijbewijs B en een redelijke beheersing van de Nederlandse taal zijn belangrijk voor jouw inzetbaarheid. Een VCA-certificaat is vereist, maar als je deze nog niet hebt, bieden wij de mogelijkheid om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden als schilder, variërend tussen €2.600,- en €3.300,- bruto per maand. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en je hebt de vrijheid om je eigen pensioensregeling te kiezen. Bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. Daarnaast bieden wij een spaarsysteem waarbij je met elk gewerkt uur punten verzamelt die je kunt inwisselen voor gereedschappen, cadeaus en uitjes. Ook kun je kosteloos deelnemen aan meerdere cursussen om je vaardigheden te blijven ontwikkelen, en we zien je graag op onze jaarlijkse barbecues en borrels!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber kom je te werken bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft bij jou in de buurt. We zijn elke dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent en blijft. Neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in