+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Medewerker technische dienst Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • 32 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Hou je van afwisselend werk en ben je handig? In deze functie doe je onderhoud bij verschillende winkels. Je bent veel onderweg en regelt ook klussen met andere bedrijven. Je werkt samen met de facilitair manager en helpt ook monteurs. Elke dag is anders. Je krijgt een goed salaris en elke vrijdag een lunch van de zaak. Ook zijn er kansen om te leren en door te groeien. Je werkt voor een bedrijf dat met passie brood maakt en mensen samenbrengt. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij zelfstandig en handig? Heb je een rijbewijs en kan je goed overzicht houden dus is dit wellicht iets voor jou. Je bent doet onderhoud bij verschillende winkels dus zal ook veel onderweg zijn. Zijn het klussen die je niet zelf op kan pakken regel jij het met de ingeschakelde bedrijven. Kortom je bent een manusje-van-alles.

wat bieden wij jou
  • €15-17 euro bruto
  • Iedere vrijdag een lekker lunch van de zaak
  • Mogelijkheid tot overname
  • Diverse mogelijkheden tot ontwikkelen
wie ben jij

Heb je verstand van loodgieterswerk, verwarming, elektrotechniek, houtbewerking en een rijbewijs? Dan zoeken we jou!

wat ga je doen

Jij gaat verschillende werkzaamheden verrichten in verschillende winkels. Samen met de facilitair manager signaleer en repareer je diverse dingen. Je rapporteert wat er moet gebeuren en wat er is gedaan, dit doe je in Excel. Je begeleidt monteurs van leveranciers op locatie. Kortom geen dag is hetzelfde.

waar ga je werken

Iedereen, iedere dag laten genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood is de missie van de opdrachtgever. Zij bakken brood zoals topchefs koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Sinds 1996 bakt de eigenaar en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Zo lieten zij topchefs en later ook de Nederlandse huishoudens kennis maken met brood zoals brood bedoeld is. De eigenaar wist dat hij in die tijd een pioniersrol had. Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt, kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur.

De kernwaarden van de opdrachtgever zijn: gedreven, gastvrij, écht. Dit komt tot uiting in alles wat ze beloven, communiceren en doen.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature van bijrijder? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in