+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vollenhove.

Inpak Medewerker Vollenhove

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Werkis / verder met werk

Gevraagd

  • 4 - 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een leuke baan waar je meteen kunt beginnen? We hebben inpakkers nodig voor ons team. Je helpt met het verpakken van verse producten, zoals appels en peren. Dit doe je zorgvuldig, soms met machines en soms met de hand. Je hoeft geen speciale opleiding te hebben. Het is fijn als je graag wilt leren en goed kunt samenwerken. Je werkt in een bedrijf dat al bijna honderd jaar bestaat en dat veel waarde hecht aan duurzaamheid. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende tijdelijke baan waar je direct kunt starten? Wij zoeken gemotiveerde inpakkers om ons groeiende team te versterken! Schroom niet om te solliciteren, zelfs als je maar één avond per week beschikbaar bent!

Functieomschrijving:

Als Inpak Medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons productieteam. Je hoofdtaak is het zorgvuldig verpakken, sealen en gereed maken van verse producten, zoals appels en peren. Deze moet je niet met elkaar vergelijken natuurlijk😉. Je werkt met moderne inpakapparatuur of je voert handmatig verpakkingswerk uit. Daarnaast ben je secuur met de product-omschrijvingen en verschillende product-codes van de groenten en fruit. Elke supermarkt heeft namelijk zijn eigen product-codes die je apart moet sorteren. Daarnaast let je erop dat de kwaliteit van het product in orde is. 

Als familiebedrijf met bijna een eeuw ervaring handelen wij in aardappelen, groenten en fruit, die we vol passie inkopen bij de bron en dagvers bezorgen bij onze klanten. Onze focus ligt op duurzaamheid; we streven ernaar onze producten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te produceren. Dankzij ons oog voor de toekomst en onze voortdurende aanpassingen blijven we relevant voor klanten, of ze nu venters, winkeliers, marktkooplieden, groothandelaren, verpakkers of transporteurs zijn. 


Wij bieden
  • Flexibele werktijden;
  • Werken bij een groeiende organisatie met oog op de toekomst;
  • Je hebt geen specifieke diploma's nodig om deze functie te vervullen;
  • Werken in een informele, maar ook professionele organisatie;
  • Werken bij een familiebedrijf.
Wij vragen
  • Je bent leergierig;
  • Je spreekt goed Nederlands of goed Engels;
  • Je bent sociaal en je kan goed samenwerken.


Bedrijfsomschrijving

Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in