+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorschoten.
Laad meer vacatures

Timmerman Voorschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie als timmerman of -vrouw werk je aan verschillende projecten, zoals het repareren van daken en het verbeteren van gebouwen. Je krijgt een goed salaris en de kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus door te werken. We organiseren regelmatig gezellige bijeenkomsten. Dit is een kans om te groeien in je werk en leuke extra s te verdienen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als timmerman werk je aan diverse taken, variërend van het herstellen van daklijsten en installeren van kozijnen tot het verduurzamen van scholen en kantoorpanden.


Ben jij het?

Om in aanmerking te komen, heb je minstens 5 jaar ervaring als zelfstandig timmerman, een voltooide timmeropleiding, een geldig rijbewijs en een VCA-certificaat. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden wij de mogelijkheid om deze kosteloos te behalen of vernieuwen. Je werkgebied is in de regio Den Haag.


Wat wij bieden

Op basis van je ervaring bieden we een salaris vanaf €2.800,- bruto per maand, met wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Daarnaast heb je keuzevrijheid wat betreft pensioensopbouw. Bij goede prestaties zijn er mogelijkheden voor een vaste aanstelling op korte termijn. Bij Faber houden we regelmatig contact met je, zodat we je altijd de juiste ondersteuning en leermogelijkheden kunnen bieden. Met ons spaarsysteem verdien je punten bij elke gewerkte uur die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, uitstapjes en gereedschappen. Bovendien kun je meerdere keren per jaar je Fabercollega's ontmoeten tijdens onze barbecues en borrels.


Waar jij werkt

Draag bij aan het verduurzamen van de omgeving van Den Haag als timmerman. Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken die wij bieden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in