+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je overdag van maandag tot vrijdag in een magazijn. Je taken zijn het beheren van in- en uitgaande transporten en het magazijn zelf. Je krijgt meteen een vast contract en een goed loon. Het werk is in een schone omgeving en je kunt veel leren en groeien. Samenwerken is belangrijk, en je maakt deel uit van een team met hoge werktevredenheid. Je gaat aan de slag met twee ervaren collega's. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek jij als magazijnmedewerker een baan voor overdag, van maandag tot en met vrijdag, waar jij je kan bezig houden met in- en uitgaande transporten, alsook met het beheer en inrichting van een magazijn? Zoek jij ook nog eens een werkgever waarbij je gelijk een vast contract kan scoren, waarbij bovendien de werknemerstevredenheid super hoog ligt? Een gouden combinatie toch? Hebben wij jouw aandacht?

Wat bieden wij jou
  • Minimaal bruto maandloon van €2500 (o.b.v. 40 uur)
  • Direct een vast contract
  • 32 - 40 uur per week
  • Mooie en schone werklocatie
  • Veel groeiperspectief
  • Hoge werktevredenheid bij het personeel
Wie ben jij

Jij als magazijnmedewerker vindt het mooi om in het gehele logistieke proces jouw bijdrage te leveren. Daar krijg jij energie van. Dat doe jij, bij deze werkgever, samen met twee andere collega's die daar al jarenlang werken. Samenwerking staat daarom ook bij jou hoog in het vaandel. Samen maken jullie er een feestje van en tegelijkertijd werken jullie keihard door om alles geregeld te krijgen. Wat vindt de werkgever nog meer belangrijk in hun nieuwe medewerker? Check even onderstaande bullets:

  • Je hebt magazijnservaring en je hebt de beschikking over een heftruckcertificaat (of wil deze halen)
  • Je kan goed overweg met de PC om bijvoorbeeld inkomende goederen te verwerken in het systeem
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (vrijdag verplicht)
Wat ga je doen

Jij als magazijnmedewerker ontvangt de bestelde goederen, lost ze vervolgens en je zorgt voor de juiste opslag. Je controleert alles aan de hand van bonnen en jij checkt de kwaliteit. Wat voor hen heel belangrijk is. Je verwerkt vervolgens alles in het systeem. De volgende taak voor jou zou kunnen zijn dat jij goederen verzendklaar maakt en er voor zorgt dat alles nadien geladen wordt.

Tussen het magazijnswerk door heb jij veel contact met je collega's. Bijvoorbeeld met de binnendienst. Dat zou kunnen gaan om verschillende orders waarbij zij betrokken zijn. Fijn dat zij meedenken met jouw tip met betrekking tot een bepaalde order.

Aan het einde van de dag heb je ook nog een bespreking met een projectgroepje waar jij aan deelneemt. Lekker meedenken met het bedrijf. Wat gaat goed? Wat kan beter? Daar luistert de werkgever erg graag naar. Het is ook niet voor niets dat hun werktevredenheid en betrokkenheid zo hoog ligt.

Waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

Sollicitatie

Wil jij razendsnel de volgende stap zetten? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en laat het avontuur beginnen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in