+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.

Assemblagemedewerker Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging? Word assemblagemedewerker in de geriatrische revalidatie zorg. Je gaat hulpmiddelen maken voor klanten in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Elke dag bespreek je de taken en werk je samen met je team. Je zorgt dat alles klaarligt, assembleert en repareert. Ook houd je de werkplek netjes. Je komt in een leuk team en er zijn kansen om te groeien. Plus, er zijn regelmatig gezellige activiteiten, zoals een barbecue en een uitje naar de Efteling. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag als assemblagemedewerker op de afdeling GRZ (geriatrische revalidatie zorg). Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van hulpmiddelen voor klanten in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Elke dag verzamel je de takenlijst en bespreek je deze met het team, zodat je een duidelijk overzicht krijgt van alle hulpmiddelen die vandaag geassembleerd, gerepareerd of verzonden moeten worden.

Jij zorgt ervoor dat alle benodigde onderdelen en artikelen klaarliggen, zodat je efficiënt aan de slag kunt. Het monteren van onderdelen op de hulpmiddelen voor klanten is een van je eerste taken. Hierbij werk je uiterst nauwkeurig en zorg je ervoor dat elk hulpmiddel voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen en specificaties. Samen met je team zorg je ervoor dat alles tijdig gereed is en klaarstaat voor transport.

Naast het monteren en afstellen van hulpmiddelen en het uitvoeren van reparaties, behoren ook orderpicking en het zorgen voor een nette werkomgeving tot jouw takenpakket. Klikt dit als een uitdaging waar jij enthousiast van wordt? Aarzel dan niet en solliciteer direct!


Wat wij bieden
  • Een baan voor langere tijd
  • Gelijk op contract bij de organisatie
  • Minimaal 27 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
  • Mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie
  • Een ontzettend gezellig en enthousiast team
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent iemand die actief meedenkt over het verbeteren van processen
  • Je hebt de drive om elke dag beter te presenteren dan de dag ervoor
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie die actief is in het leveren en beheren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. In een korte tijd zijn ze gegroeid tot één van de markleiders in hun branche. Het is een informeel bedrijf. Medewerkers omschrijven de organisatie als een open cultuur waarin medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, om het kwartaal is er een bedrijfsborrel. Ieder jaar organiseren ze een barbecue en gaan met alle medewerkers en aanhang naar de Efteling.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in