+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,26 p/u

Vacature in het kort

In deze functie werk je als logistiek medewerker in een magazijn waar je bestellingen verzamelt en nieuwe voorraad verwerkt. Je werkt in een leuk team en hebt kans op een vast dienstverband. Het werk is fysiek, dus je hoeft niet meer naar de sportschool. Het bedrijf zorgt voor een goede sfeer en je kunt in de pauze tafelvoetballen of koffie drinken in de kantine. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Dit leuke bedrijf in Waddinxveen (omgeving Gouda) is op zoek naar versterking! Als logistiek medewerker start jouw werkdag om 08.00 uur 's ochtends. Na een korte briefing van de voorman over de dagelijkse taken en prioriteiten ga jij aan de slag. Je begint met het verzamelen van de bestellingen door middel van orderpicken. Wanneer er een nieuwe vracht binnenkomt, draag je bij aan het ontvangen en verwerken van de nieuwe voorraad. Je controleert de leveringen, sorteert de producten en zorgt ervoor dat alles op de juiste locatie wordt opgeslagen in het magazijn. Het legen van kratten met karton die terugkomen vanuit de winkels is ook onderdeel van je taak, deze kratten kunnen aardig zwaar zijn dus jij hoeft niet meer naar de sportschool. Verder ga jij je bezig houden met het persen van folie met behulp van de balenpers, het verdelen van retouren en het verwerken van geretourneerde planten door ze te sorteren op verschillende trays. Je werkt nauwkeurig en zorgt voor een schone en geordende werkomgeving. Je werkdag eindigt om 17.00 uur.

Maak jij van deze fulltime baan als logistiek medewerker jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct!


Wat wij bieden
  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband
  • Werken in gezellig team
  • Je kan zelfstandig werken en bent proactief
  • Werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur
Wat wij vragen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Vind het leuk om fysiek werk uit te voeren
  • Je beschikt over eigen vervoer omdat de organisatie slecht bereikbaar is met het openbaar vervoer
Over het bedrijf

Deze organisatie is al actief sinds de jaren '70 en heeft inmiddels winkels door heel Nederland. Ze verkopen accessoires voor in huis, keuken en tuin. Van koffielepeltjes tot schorten, deze winkel heeft het allemaal. Het magazijn zit sinds begin 2020 in Waddinxveen en van hieruit worden alle winkels bevoorraad. Ze zorgen ervoor dat je als medewerker op je plek zit en met een goed gevoel naar je werk gaat. Er heerst dan ook een gezellige werksfeer waarin iedereen open met elkaar kan communiceren. Tijdens de pauze kun jij jezelf kronen tot tafelvoetbalkoning(in) of rustig een bakkie doen in de kantine. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in