+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wateringen.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Wateringen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Beko Techniek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Beko Techniek

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Bij Beko Techniek helpen we bakkers met hun machines en techniek. Als servicemonteur zorg je voor het onderhoud en de reparaties. Je werkt in een team van echte aanpakkers en krijgt een eigen bus. Ook draai je soms storingsdienst en word je daar goed voor beloond. We bieden een goed startsalaris en gaan graag voor de lange termijn met onze medewerkers. Plus, zodra je van huis gaat, word je betaald tot je weer thuis bent. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Hier bakken wij er iets van!

Werk jij graag in een bedrijf waar alles goed geregeld is? Ben jij sociaal en ontmoet je graag veel verschillende mensen? Word jij enthousiast van machines in de bakkerstechniek? Ga aan de slag als servicemonteur bij Beko Techniek!

Beko Techniek is dé bakkerijtechnische totaalpartner in Nederland. Met 45 man, waaronder 17 monteurs, helpen wij al jarenlang bakkers met hun machines en techniek. Van het adviseren over en leveren van machines, tot aan het onderhouden en repareren hiervan. Voor elke uitdaging heb jij een oplossing!

Waarom jij bij ons wil werken?

  • Dik op de rit: Wij werken met een duidelijke planning. Je krijgt een eigen bus en als je een storingsdienst draait, word je ruim vergoed;
  • Uitstekend salaris: € 2.600 - € 3.700, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Goede werksfeer: Bij Beko Techniek gaan we er met z'n allen voor, iedereen gaat hier door tot het af is en dat belonen we graag!
  • Leuke klanten: Onze klanten variëren in grootte van het bakkertje op de hoek tot aan kleine industriële bakkers. Je hebt dus altijd een gezellige werkplek;
  • Toegevoegde waarde: Jij helpt bakkers met hun bedrijfsproces. Door jouw werk kunnen zij weer vooruit!
  • Lange termijn: Wij gaan voor de lange termijn. Na het eerste jaar bieden we je graag een vast contract;
  • Uit huis / in huis: Zodra jij thuis wegrijdt, word je betaald totdat je weer thuis bent!

Ben jij al enthousiast geworden? Lees dan snel verder of neem vrijblijvend contact op met Rogier (06-45315056 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over deze geweldige functie!


Wat ga je concreet doen?

Als servicemonteur ben je voornamelijk bezig met het onderhoud aan allerlei bakkerijtechnische machines. Het is erg sociaal werk, want je komt bij veel verschillende bakkers. Je begint vaak met een lekkere bak koffie (en regelmatig een broodje) bij de bakker, waarna je het probleem bespreekt en analyseert.

Jouw werkzaamheden op een rijtje:

  • Als er een probleem is rijd jij naar de klant toe, waar je eerst het probleem analyseert;
  • Door jouw analytisch vermogen bedenk jij de juiste oplossing en repareer je de machine;
  • De ene dag heb je één grote klus terwijl je de andere dag bij vijf klanten hun probleem oplost of onderhoud uitvoert;
  • Eens in de vijf weken draai je van vrijdag tot vrijdag (dus één week) een storingsdienst. Je uren worden dan 150% uitbetaald en je krijgt een vergoeding van € 400,-.

Het is voornamelijk mechatronisch werk met een stukje elektrotechniek. Jouw werkgebied ligt in de regio Wateringen. Denk hierbij aan Rotterdam, Den Haag, Leiden en Zoetermeer.


Wie zoeken we?

Het belangrijkste is voor ons dat je bij ons bedrijf en team past. Je vindt het niet erg om soms wat langer te werken en de volgende keer wat korter. Het is immers geven en nemen!

Jij:

  • vindt het echt leuk om klanten te helpen met hun problemen;
  • bent een echte doorzetter en geeft niet zomaar op;
  • hebt enige jaren ervaring met mechatronica en/of elektrotechniek. Als je kennis mist, kunnen wij je die natuurlijk gewoon bijleren;
  • kan goed zelfstandig werken.
Over ons

Van 'n enkele oven of rijskast tot complete bakkerij-inrichting, bij Beko techniek doen we het allemaal. Wij zijn een onderdeel van de Beko Coöperatie. Hiermee kunnen wij een totaalplaatje leveren aan elk bedrijf actief in de bakkerijwereld. Ons team heeft een echte aanpakkersmentaliteit en is niet vies van hard werken. Wij vinden allemaal dat het een kwestie is van geven en nemen. Hierdoor kunnen we ook altijd op elkaar bouwen en hebben we een hecht en gezellig team.

Wil jij ook deel uitmaken van ons topteam? Solliciteer direct of Neem voor meer info contact op met Rogier (06-45315056 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer over ons bedrijf en deze functie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in