+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Calculator woningbouw Zuid-Nederland Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Onenine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Onenine

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Deze baan is perfect voor jou als je houdt van elektrotechniek en graag wilt groeien in dit vak. Je leert alles wat nodig is om een expert te worden. Jouw taak is heel belangrijk: je rekent precies uit hoeveel projecten kosten. Je gebruikt jouw kennis om te begrijpen wat de klant wil en maakt dan een plan. Ook help je met ideeën om geld te besparen. Elke dag is anders en vol met nieuwe dingen om te leren. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Deze vacature biedt jou als gedreven elektro-vakman of -vakvrouw een unieke kans om te groeien in jouw vakgebied. In deze nieuwe rol krijg je de begeleiding en opleiding die nodig zijn om een ervaren Senior Calculator Elektro te worden, inclusief alle bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Het is absoluut een baan met een veelbelovende toekomst!

Als Junior Calculator ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig berekenen van de kostprijzen van diverse projecten. Met jouw achtergrond in de elektrotechniek weet je waar je het over hebt en kun je je goed inleven in de situatie. Het is essentieel dat je gestructureerd te werk gaat bij het uitwerken van projectaanvragen. Voordat je begint, zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van de wensen van de klant. Als Junior Calculator is het jouw taak om deze functionele eisen kwalitatief te vertalen. Je stelt het budget vast, bepaalt de randvoorwaarden en treft alle benodigde voorbereidingen om een overtuigende offerte te kunnen maken.

Bovendien geef je als Junior Calculator proactief advies over mogelijke kostenbesparingen, waardoor uiteindelijk een doordacht projectplan ontstaat. Elk project is uniek, waardoor jouw functie als Junior Calculator zeer divers is en vol uitdagingen zit.



Gevraagd

Natuurlijk, hier zijn de vereisten voor de vacature, nu dikgedrukt:

  • - Elektrotechnische achtergrond op minimaal MBO niveau 4:Je hebt een gedegen opleiding in elektrotechniek op minimaal MBO niveau 4 of hoger.
  • - Ervaring in de Elektrotechnische markt: Je hebt relevante ervaring in en kennis van de elektrotechnische sector.
  • - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal:Je hebt een sterke beheersing van de Nederlandse taal in zowel spreken als schrijven.
  • - Bereidheid tot voortdurende vakgerichte ontwikkeling: Je bent gemotiveerd om jezelf voortdurend bij te scholen en op de hoogte te blijven van nieuwe technologische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.
  • - Snel kunnen schakelen en prioriteiten kunnen stellen: Je bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende taken en kunt goed prioriteiten stellen.
  • - Accuraat, nauwkeurig en strevend naar optimalisatie: Je werkt nauwkeurig, bent uiterst precies en streeft naar het behalen van optimale resultaten in alles wat je doet.
  • - Interesse in product- en normontwikkelingen binnen ons vakgebied: Je hebt een sterke interesse om alle product- en normtrends binnen ons vakgebied te ontdekken en jezelf volledig eigen te maken.


Aanbod

Wat kun je van ons verwachten?

  • - Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: Wij zorgen voor een aantrekkelijk pakket aan beloningen en voordelen.
  • - Toegang tot alle benodigde opleidingen: Je krijgt de kans om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen met alle gewenste opleidingen.
  • - Persoonlijke begeleiding voor jouw groei: Wij bieden individuele begeleiding om je te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele groei.
  • - Aantrekkelijk salaris op basis van relevante werkervaring: Jouw ervaring wordt gewaardeerd met een passend salaris.
  • - Werken bij een plezierig bedrijf met een prettige werksfeer: Bij ons heerst een positieve en stimulerende werkomgeving.
  • - Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: Wij bieden diverse kansen voor zowel je persoonlijke als professionele groei.
  • - Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid: Je krijgt een rol waarin je wordt uitgedaagd en verantwoordelijkheid draagt.
  • - Mogelijkheid tot (deels) thuiswerken: Wij bieden flexibiliteit, waaronder de optie om (deels) vanuit huis te werken.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een vertrouwde naam in Zuid-Nederland als erkend installateur. Vooral opdrachtgevers in zowel de woning- als utiliteitsbouw, en het midden- en kleinbedrijf, kennen ons als een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van elektrotechnische installaties. Zij worden vaak ingeschakeld door grote bouwaannemers en onderhouden goede relaties met zakelijke eindopdrachtgevers. Met hun toegewijde, deskundige en vooral gezellige team streven ze altijd naar perfectie in alles wat ze doen. En dat doen ze met een gezonde dosis gezelligheid. Als familiebedrijf vinden ze het namelijk belangrijk dat de collega's zich echt als onderdeel van de familie voelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in