+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Operator Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie als Operator in een kaasfabriek, ben je de hele dag bezig met het zorgen dat de machines goed werken en de kaas perfect verpakt wordt. Je werkt samen met verschillende teams en praat elke dag over hoe het werk gaat. Je begint je dag met koffie en werkt in twee ploegen. Je krijgt niet alleen een salaris, maar ook de kans om te groeien in je werk. Dit is een leuke baan met veel variatie en vrijheid. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

In het hart van de actie start je de dag als Operator. Met het zorgvuldig instellen en controleren van de machines, waarborg je de productiekwaliteit. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen om het productieproces naadloos te laten verlopen. Je begint je dienst met een kopje koffie en neemt de overdracht door met je collega's van het vorige team. Je werkt namelijk in een 2-ploegendienst. - Jij bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van jouw verpakkingslijnen; - Jij voert dagelijks overleg met de collega's omtrent planning en kwaliteit; - Samen met het team zorg je ervoor dat het verpakken van de kaas vlekkeloos verloopt; - Je bent niet vreemd met kleine administratieve handelingen; - Jij streeft continu naar het verbeteren van de processen van de afdeling.

Wij bieden:

Naast afwisselende werkzaamheden en veel vrijheid bieden wij: - Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
- Verschillende doorgroeimogelijkheden;
- Een baan op basis van een 2-ploegenrooster.

Wij vragen:

Zet de volgende stap in je carrière als Operator bij de kaasfabriek in Weert! Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten voor een voltijdsfunctie van 36 uur per week. Ben jij de persoon die wij zoeken? Jij: • Beschikt over MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische richting. • Hebt enkele jaren relevante werkervaring als operator. • Bent bereid om in ploegendiensten te werken (2 en 3 ploegen). • Hebt een resultaatgerichte, proactieve houding en goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken:

Het assortiment bestaat grotendeels uit kaaspoeder in diverse soorten, formaten en korreltypes. Dit aanbod wordt verder aangevuld met geraspte kaas, waaronder Mozzarella, Gouda, Emmental. Ook kaasschilfers en kaasblokjes behoren tot het gamma. De producten worden zowel onder eigen merk namen geleverd als ook onder private label. Onze opdrachtgever onderscheidt zich in de markt als betrouwbare leverancier door haar kwalitatief hoogstaande producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en deze lijn wordt in het hele bedrijf doorgetrokken. Diverse certificaten als BRC, IFS, HACCP zijn de resultaten hiervan. Onze opdrachtgever is ook buiten Nederland sterk vertegenwoordigd. Wij exporteren tot verbuiten de landsgrenzen namelijk: het volledige Europese continent, Azië en Amerika. Dit bedrijf onderscheidt zich in de markt als een betrouwbare leverancier door haar kwalitatief hoogstaande producten (kaas). Ook buiten Nederland is het bedrijf buiten sterk vertegenwoordigd. Zij exporteren over landsgrenzen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in