+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Voorman Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als voorwerker speel je een belangrijke rol in het aansturen van medewerkers op verschillende productielijnen. Je geeft instructies, coacht en motiveert het team voor de beste resultaten. Je werkt aan het verbeteren van processen met behulp van Lean methodieken. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. Deze baan biedt veel variatie en vrijheid, met de mogelijkheid om in twee ploegen te werken. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Als voorwerker ben je eerste aanspreekpunt voor medewerkers over meerdere productielijnen. Samen werk je aan de beste resultaten. Dit doe je door instructies te geven, te coachen en te motiveren binnen de afdeling. - Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen/opzetten van een scherpe personele bezetting; - Je zal (eenvoudige) rapportages en verslagen opstellen en je dient 4x per jaar een verbetervoorstel in; - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leiden en opleiden van medewerkers op de afdeling en operators; - Je streeft naar het verbeteren van de processen, dit doe je aan de hand van Lean methodieken binnen je afdeling; - Je hebt nauw contact met je collega's en sluit je elke dag aan bij het dag overleg waar de KPI's worden besproken en zal hier feedback op geven.

Wij bieden:

Naast afwisselende werkzaamheden en veel vrijheid bieden wij: - Ruimte voor groei & ontwikkeling - Salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
- Verschillende doorgroeimogelijkheden;
- Een baan op basis van een 2-ploegenrooster.

Wij vragen:

- Jij beschikt over MBO werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring met methodieken zoals Lean en Continu Verbeteren. De beheersing van 5S is een pré;
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
- Jij bent bereid om te werken in 2/3-ploegen;
- Je kunt goed communiceren, samenwerken en je voelt je thuis in een leidinggevende rol. Je zult namelijk de operators en medewerkers bij verandertrajecten gaan begeleiden;
- Je bent een teamplayer, stressbestendig en je bent in staat om processen te doorgronden.

Waar ga je werken:

Het assortiment bestaat grotendeels uit kaaspoeder in diverse soorten, formaten en korreltypes. Dit aanbod wordt verder aangevuld met geraspte kaas, waaronder Mozzarella, Gouda, Emmental. Ook kaasschilfers en kaasblokjes behoren tot het gamma. De producten worden zowel onder eigen merknamen geleverd als ook onder private label.PRIKA onderscheidt zich in de markt als betrouwbare leverancier door haar kwalitatief hoogstaande producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en deze lijn wordt in het hele bedrijf doorgetrokken. Diverse certificaten als BRC, IFS, HACCP zijn de resultaten hiervan.PRIKA is ook buiten Nederland sterk vertegenwoordigd. Wij exporteren tot ver buiten de landsgrenzen namelijk: het volledige Europese continent, Azie en Amerika. Dit bedrijf onderscheidt zich in de markt als een betrouwbare leverancier door haar kwalitatief hoogstaande producten (kaas). Ook buiten Nederland is het bedrijf buiten sterk vertegenwoordigd. Zij exporteren over landsgrenzen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in