+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Westbeemster.
Laad meer vacatures

Monteur technische dienst Westbeemster

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

In deze rol werk je in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en verbeteren van technische installaties. Je gebruikt verschillende technieken en zorgt ervoor dat alles goed en veilig werkt, zodat de productie goed loopt. Je werkt met leuke collega's en soms ook met externe partijen. Je werkt in een afwisselend rooster, met ploegendiensten en dagdiensten. Plus, je krijgt korting op heerlijke kazen van de kaaswinkel naast het werk. Dit alles op een van de mooiste werkplekken in Nederland. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Binnen de technische dienst ben jij (mede) verantwoordelijk voor het optimaliseren en onderhouden van de productie-installaties en het totale machinepark. Je werkt met een grote technische diversiteit aan technieken zoals elektrotechniek, werktuigbouwkunde, pneumatiek en hydrauliek en warmte- en koude- technieken / -systemen. Jouw doel is om samen met je collega’s een juiste en veilige werking van alle installaties en apparatuur te waarborgen, zodat de productie zo soepel mogelijk kan blijven draaien. Daarnaast ben je betrokken bij samenwerkingen met onderhoudsfirma's, derden en zzp'ers, waarbij je een cruciale rol speelt bij grootschalige projecten en complexe onderhoudswerkzaamheden.

Je komt te werken bij het team van de technische dienst met enthousiaste en ondernemende collega’s waar kwaliteit, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid op nummer één staan. Je werkt zowel zelfstandig als samen met andere onderhoudsmonteurs en operators. Je rooster bestaat uit een 14 weken rooster waarin je 9 weken in de ploegendienst werkt (2 dagen ochtend, 2 dagen middag en 2 dagen nacht, 4 dagen vrij), en daaropvolgend werk je 5 weken in de dagdienst (van 7:30 tot 15:30 uur).

Wil je meer weten over deze vacature? Stuur een WhatsApp berichtje , bel naar 088-2589019 of solliciteer meteen.


Wat wij bieden
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2800 en € 3800
  • Je gaat werken in wisselende diensten, dus extra vrije tijd
  • Bij de kaaswinkel aan de zijkant van het pand kan je de heerlijkste kazen met flinke korting kopen
  • Een van de mooiste werklocaties van Nederland!
Wat wij vragen
  • Je beschikt over mbo werk- & denkniveau en een afgeronde technische opleiding
  • Oplossingsgerichtheid met technische analysevaardigheden
  • Ervaring met (of affiniteit met) het opsporen van storingen in meet- en regelkringen, en in besturingssystemen en mechanische werkzaamheden
  • Je wilt graag meer leren over (of je hebt kennis van) processen, mechanische installaties, NEN3140, en pneumatiek
  • Duidelijk communiceren (ook met niet-techneuten) is voor jou geen probleem
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever staat bekend als de producent van de welbekende Beemster kaas. De lekkerste en eerlijkste kaas maken je samen! Al meer dan honderd jaar doen de veehouders en kaasmeesters hun best om op ambachtelijke wijze de lekkerste kaas te maken met echte aandacht voor mens, natuur en milieu. Dat zit in hun DNA. Zo maken zij de lekkerste kaas om met elkaar van te genieten. Kenmerkend voor dit bedrijf is dat er mensen werken met een gezonde dosis eigenwijsheid en Noord-Hollandse nuchterheid.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in