+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wijchen.

Field service engineer Wijchen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Welkom in de betoverende wereld van innovatie en kwaliteit in de verpakkingsindustrie! Bij ons, een absoluut toonaangevend bedrijf op het gebied van geautomatiseerde verpakkingsmachines, wachten er eindeloze mogelijkheden op jou. Van Healthcare tot Food & Beverage en Pharma, onze invloed reikt ver en onze klantenkring strekt zich uit over de hele wereld. En nu, met onze exponentiële groei, hebben we jouw vaardigheden nodig als een van onze buitengewone Field Service Engineers!

In deze rol krijg je de kans om onze geavanceerde machines bij klanten in bedrijf te stellen, te onderhouden en zelfs boeiende trainingen te geven. Geen enkele technische uitdaging is te groot voor jouw grenzeloze expertise! Je zult deel uitmaken van een hecht team, waarbij je rapporteert aan de inspirerende Service Manager en nauw samenwerkt met de vindingrijke Service Coördinator. Op locatie ben jij de held die moeiteloos de werkzaamheden van operators, monteurs en andere betrokkenen coördineert.

Maar wat houdt jouw avontuurlijke baan precies in? Nou, heel eenvoudig: je installeert onze state-of-the-art verpakkingsmachines en -installaties op locatie, stelt ze met precisie af en zorgt ervoor dat alle mechanische, elektrische en softwarematige aspecten naadloos samensmelten. Daarnaast voer je onderhouds-, reparatie- en revisiewerkzaamheden uit, en ben je altijd klaar om klantvragen te beantwoorden met jouw ongeëvenaarde expertise. Uiteraard houd je de administratieve taken nauwgezet bij en zorg je voor tijdige rapportages aan zowel de klant als onze interne helden. Jouw waardevolle input en feedback zijn van onschatbare waarde!



Gevraagd

Wat verwachten we van jou, de ware pionier? Allereerst, een MBO(+) diploma vormt de basis, maar een onweerstaanbaar HBO-denkniveau wordt zeer gewaardeerd. Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en een uitgebreide kennis op het gebied van mechatronica en software. Met jouw bekendheid met Microsoft Office en jouw flexibiliteit ben je altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, zijn uitmuntend en je beheerst zowel het Nederlands als het Engels alsof het je moedertalen zijn. En als je ook nog Duits spreekt, verdien je een staande ovatie!



Aanbod

Wat staat er tegenover jouw bijdrage aan ons succes? Nou, een buitengewone functie in ons hechte team, met een marktconform salaris dat past bij de Cao Metalektro. Maar er is meer! Je krijgt maar liefst 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen om te genieten van de mooie dingen in het leven. We zorgen voor een collectieve pensioenregeling en bieden optionele verzekeringen aan. En laten we de kers op de taart niet vergeten: je ontvangt ook een splinternieuwe mobiele telefoon en laptop om jouw werk moeiteloos uit te voeren. We geloven in het belonen van jouw inzet en het creëren van een gebalanceerde levensstijl, zodat je volop kunt genieten van zowel jouw professionele als persoonlijke avonturen.



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij "Continu professionals", waar vakmanschap tot leven komt! Bij Continu professionals brengen we de meest bekwame service monteurs samen, afkomstig uit diverse achtergronden en met een grenzeloze passie voor technische excellentie. Onze medewerkers zijn ware technische visionairs, met een scherp inzicht en een ongeëvenaarde vaardigheid om innovatieve oplossingen te vinden.Bij Continu professionals zijn we gespecialiseerd in het aangaan van technische uitdagingen en het verleggen van grenzen binnen de service monteursbranche. Ons team van gedreven monteurs werkt zij aan zij, met één gemeenschappelijk doel: complexe projecten tot een succesvol einde brengen en de wereld verbeteren met hun grensverleggende creativiteit.Bij Continu professionals geloven we in meer dan alleen uitmuntende vaardigheden. We hechten waarde aan eerlijkheid en proactief handelen. Onze medewerkers hebben een onwrikbare vastberadenheid om de technologische wereld te transformeren, en ze zullen niets onbeproefd laten om dit doel te bereiken. Doe mee met ons team en ervaar hoe jouw technische meesterschap een blijvende impact kan hebben!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in