+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Winkel.

Orderpicker Winkel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,27 - € 15 p/u

Vacatureomschrijving

Over het werk

We zijn op zoek naar iemand met goede inzichtelijke vaardigheden, die verantwoordelijkheid durft te nemen, en die werkt met enthousiasme. Ervaring is een pre, maar geen must.

Als orderverzamelaar zorg je ervoor dat alle bestellingen tijdig verzameld worden. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de juiste producten en het klaarzetten voor verzending. Je bent zorgvuldig en zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn met hun bestellingen. Daarnaast zorg jij er ook voor dat je de ontvangst doet. 

Jouw werkdag start om 07:00 of om 08.30 uur met een kort teamoverleg, niet langer dan een kwartier. Samen met de voorman bespreek jij de vorige dag en kijken jullie naar de aankomende taken van de dag. Het picken van de orders gebeurt met de hand en met een bestellijst. In de toekomst wordt dit geautomatiseerd waardoor je met handscanners de orders gaat verzamelen.

Samen met jouw collega's zoek jij de verschillende producten bij elkaar en zorg je ervoor dat alles verzendklaar word gemaakt. Alles gebeurt netjes zodat de klant alles netjes opgestuurd krijgt. 


Wat wij bieden
  • Goede voorwaarden en zicht op vast dienstverband 
  • Mooie secundaire voorwaarden
  • Een baan voor langere tijd in de regio Heerhugowaard/Schagen
  • Een verantwoordelijke baan in een fijn team.
  • Goed werk wordt beloond
Wat wij vragen
  • Je bent klantgericht.
  • Je werkt ongeveer één keer per maand op de zaterdag.
  • Je vindt het geen probleem om lekker door te werken! 
Over het bedrijf

Deze groothandel richt zich hoofdzakelijk op de industrie, offshore, landbouw en visser. Men kan er onder andere terecht voor aandrijvingen, bevestigingsmaterialen, machines, hydrauliek, pneumatiek, verspaning, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding. Het ruime assortiment leveren zij wereldwijd en bezorgen ze bijna dagelijks in geheel Noord-Holland aan huis. Naast de verkoop houdt men zich ook bezig met service en reparatie van compressoren, hogedrukreinigers, hydraulische slangen, cilinders en elektrisch gereedschap.

Dit bedrijf is in 50 jaar uitgegroeid tot een van de grootste in Noord-Holland en binnenkort in Friesland. Alleen al op het hoofdkantoor in Winkel liggen 24.000 artikelen op haar afnemers te wachten. Snel, betrouwbaar en kwaliteit leveren zijn voor dit bedrijf de speerpunten.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in