+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Mechatronisch Monteur Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BluePrint Automation

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.700 p/m
  • Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

In het kort.
In jouw rol als Mechatronisch Monteur bij Blueprint Automation werk je nauw samen in een team van 5 collega's. Samen vormen jullie een veelzijdig assemblageteam dat zich bezighoudt met het assembleren van op maat gemaakte machines binnen een tijdsbestek van 5 tot 8 weken. We baseren ons op technische tekeningen in Solidworks en EPLAN, evenals de specifieke eisen van onze klanten.

Binnen dit team ben jij verantwoordelijk voor mechanische en elektrische assemblage. Je bent in staat om zelfstandig verschillende modules en systemen te monteren, die samenkomen in geavanceerde verpakkingsmachines. Tijdens het montageproces kun je zelfstandig problemen oplossen, variërend van aanpassingen aan constructieonderdelen tot het corrigeren van elektrische schema's.

Ons montageteam voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat elke machine voldoet aan zowel de mechanische als elektrische functionele en kwaliteitseisen voordat de software engineer aan de slag gaat. Deze tests omvatten onder andere:
  • Het testen van de in- en uitgangen van de PLC
  • Het testen van het pneumatische systeem
  • Het testen van verschillende soorten motoraandrijvingen.
  • Het Fine tunen van de mechanische componenten
  • Onze machines worden aangestuurd met software motion platforms (servotechnieken) van Siemens, Beckhoff, Allen Bradley en Sigmatec.
We bieden doorgroeimogelijkheden binnen het team, zoals de kans om door te groeien naar de rol van voorman. Als je geïnteresseerd bent in de buitendienst, bieden we je de kans om af en toe mee te gaan met de buitendienst, om machines te installeren. Dit is echter niet verplicht, maar een kans voor wie graag nieuwe ervaringen opdoet.

Wie zijn wij?
BluePrint Automation (BPA) is een toonaangevende fabrikant van verpakkingsmachines, die zowel het ontwerp als de productie van deze machines verzorgt. Onze geavanceerde machines zijn verantwoordelijk voor het efficiënt verpakken van diverse producten in zowel dozen als flexibele zakken. Hierbij kunt u denken aan diverse producten, waaronder chips, snoep, friet, vaatwastabletten, kaas en ijsjes. Elk van onze klanten heeft unieke vereisten, wat betekent dat elke machine die we leveren, op maat gemaakt is om aan deze specifieke behoeften te voldoen.

BPA is een familiebedrijf waar zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staan. Wij geloven sterk in de kracht van getalenteerde en gemotiveerde individuen om de meest geschikte oplossingen voor onze klanten te bedenken. Onze medewerkers zijn in staat om hun diepgaande expertise om te zetten in innovatieve machines die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Onze klanttevredenheid is onze topprioriteit, en wij geloven in de kracht van langdurige klantrelaties. Met andere woorden, onze focus op kwaliteit waarborgt de duurzame groei van ons bedrijf. Dankzij deze succesvolle aanpak groeit BPA jaarlijks met een indrukwekkend percentage van 10%.

Momenteel ontwikkelen, assembleren en installeren wij jaarlijks 190 machines. Deze processen vinden plaats in onze moderne productiefaciliteit in Woerden, waar meer dan 380 toegewijde medewerkers samenwerken. Onze bedrijfscultuur is informeel, dynamisch en open, wat een perfecte omgeving creëert voor zowel hard werken als ontspanning. We vieren samen de verjaardagen en jubilea van onze collega's twee keer per maand en organiseren diverse personeelsfeesten gedurende het jaar. Op vrijdag sluiten we de werkweek af met een gezellige borrel en heerlijke bitterballen in de BPA-bar.

Wat bieden wij?
  • Een competitief basissalaris, gebaseerd op je leeftijd en werkervaring, variërend van €2.400 tot €3.700 bruto per maand bij een 40-urige werkweek.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling, overwerkvergoeding, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en 4 ATV dagen, en je hebt de mogelijkheid om jaarlijks 9 extra ATV-dagen bij te kopen.
  • Flexibele werktijden zonder ploegendiensten, waarbij je kunt kiezen tussen een starttijd van 06:30 uur tot 15:15 uur of 07:30 uur tot 16:15 uur.
  • Concrete kansen voor loopbaangroei binnen verschillende afdelingen, zoals assemblage, service of engineering.
  • Betaalde opleidingen en cursussen, waaronder elektrotechnische trainingen zoals het oplossen van storingen en pneumatiekcursussen.
  • Speciale aandacht voor arbeidsomstandigheden, met de beschikbaarheid van je eigen gereedschapskar en bedrijfskleding. Alle teams hebben toegang tot laptops en tablets om digitale tekeningen te raadplegen.
  • Een uitstekende werkomgeving met faciliteiten zoals een eigen fitnessruimte en een bedrijfsbar, waar medewerkers gratis gebruik van kunnen maken.
  • Jaarlijkse bedrijfs- en teamuitjes, zoals een bedrijfsfeest, BPA BBQ, sportdag, familiedag, kerstborrel en nieuwjaarslunch, voor een goede dosis teambuilding en plezier, en een competitie op onze formule 1 simulatoren.
Indien je geïnteresseerd bent, ontvangen we graag je CV en motivatiebrief! Onze selectieprocedure omvat een kennismakingsgesprek en een meeloopdag. Wij hechten waarde aan de wederzijdse klik, omdat we geloven dat dit essentieel is om samen mooie dingen te kunnen realiseren.

Gevraagd

Wat breng jij mee?
Om in aanmerking te komen voor deze positie, verwachten wij het volgende van onze kandidaten:
  • Minimaal een MBO-3 diploma in de richting van Mechatronica of Elektrotechniek, of aantoonbare werkervaring op een vergelijkbaar niveau.
  • Kennis van machinebouw, voertuigtechniek, of werktuigbouwkundige installaties.
  • Basiskennis van pneumatiek.
  • Ervaring in het begrijpen en interpreteren van technische tekeningen.
  • Een praktische en no-nonsense mentaliteit, met sterke hands-on vaardigheden.
Bij Blueprint Automation bieden we een inspirerende werkomgeving waar innovatie en teamwork hoog in het vaandel staan. Als mechatronisch monteur bij BPA krijg je de kans om betrokken te zijn bij de productie van geavanceerde verpakkingsmachines die wereldwijd worden gebruikt. Je werkt samen met een toegewijd team van professionals en krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Wij zoeken enthousiaste kandidaten die gepassioneerd zijn over mechatronica en die streven naar kwaliteit en innovatie. Als jij voldoet aan de bovenstaande eisen en klaar bent voor een uitdagende carrière bij Blueprint Automation, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Samen kunnen we de toekomst van de verpakkingsindustrie vormgeven.

Aanbod

Overtuigd?
Iedereen is welkom om bij BPA te komen werken. Heb jij gevoel voor techniek, ben je een creatieve denker of een energieke doener? Wij hebben volop leuke banen! Heb je vragen over werken bij BluePrint Automation? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Nick Hameetman via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in