+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Woerden.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Woerden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je je collega's door de logistieke taken op je te nemen. Je zorgt dat alle apparatuur die binnenkomt goed gecontroleerd en klaargemaakt wordt voor de reparatie. Je werkt met chauffeurs die orders brengen en ophalen. Het is jouw taak om te zorgen dat alles op tijd klaarstaat. Je komt te werken in een leuk team en er zijn kansen om door te groeien. Ook krijg je korting op de producten die het bedrijf verkoopt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag overdag. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als logistiek medewerker ontzorg jij jouw collega’s op de werkvloer. Veel apparatuur wat binnen komt dient gerepareerd te worden en aan jou de taak om jouw collega’s te ontlasten en de logistieke taken voor jouw rekening te nemen.

Dagelijks komen er chauffeurs orders brengen en ophalen. Jij weet precies welke orders er al eerste de deur uit moeten en welke dus als eerste behandeld moeten worden voor reparatie. Omdat al het apparatuur eerst door jou wordt aangenomen en jij veel contact hebt met jouw collega’s, kan jij goed inschatten hoeveel tijd jouw collega’s nodig hebben om het te repareren. Op het moment dat het binnen komt, controleer jij alle binnenkomende zendingen en komen alle aantallen overeen met wat jouw collega heeft afgesproken met de klant. Naast de eerste selectie ga jij ook orders verzendklaar maken. Het wil wel eens gebeuren dat producten niet in de originele verpakking worden verzonden. Aan jou de taak om ze in een nieuwe doos te versturen. Je maakt pakketten verzendklaar en registreert ze in het systeem.

De leveranciers komen grotendeels verdeeld over de week maar mocht het voorkomen dat er een grote partij opgehaald wordt, dan komen jouw collega’s van kantoor jou helpen.


Wat wij bieden
  • Een gezellig team
  • Jonge organisatie met doorgroeimogelijkheden
  • Personeelskorting op producten
  • Je werkt in dagdiensten van maandag tot en met vrijdag
Wat wij vragen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je beschikt over een flexibele instelling en werkt secuur
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent fysiek fit i.v.m. pakketten tot 20kg
Over het bedrijf

Jij komt te werken voor een jonge organisatie die gadgets verkoopt binnen de Benelux. Voor wie houdt van een dynamische sfeer dan zit je hier goed. De sfeer is informeel en je kent je collega’s goed. Ruimte voor een grapje en korte lijnen zijn hier zeker van toepassing!


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in