+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wolvega.

Planvormer / Calculator Wolvega

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Voor een gevestigde naam in de vastgoed onderhoud branche zoekt Headhuntersteam een planvormer / calculator vastgoedonderhoud. Deze onderhoudsaannemer is al jaren actief vanaf schilderwerk tot complete verduurzaming en renovatie van vastgoed. Dit doen ze veelal voor woning corporaties in de ketensamenwerking of voor gemeentelijk- of overheidsvastgoed.  


Bedrijfscultuur

Op kantoor heerst een open cultuur en door de inrichting is er één grote open ruimte gecreëerd. Dit zorgt voor prettig contact en een goede basis om samen te werken. Vanzelfsprekend word er hard gewerkt, maar gezelligheid en een goede sfeer staat voorop. De onderhoudsteams op kantoor werken samen in kleine teams of koppels en er is voldoende ruimte om van elkaar te leren en om vak gerelateerde cursussen te volgen.  

Ben jij een zelfstandig persoon die graag zelf beslissingen neemt? Dan is deze vacature wellicht geschikt voor jou!

Als planvormer / calculator ben jij dagelijks bezig met het onderhouden en renoveren van bestaand vastgoed. Je werkt voor een grote groep zakelijke opdrachtgevers,  zoals; woningcorporaties, zorginstellingen en scholen. Als planvormer / calculator heb je intensief contact met opdrachtgevers en vaste partners. 

Als planvormer / calculator heb je inzicht en ervaring in het maken van kostprijsberekeningen. Je adviseert opdrachtgevers in hun vastgoedexploitatie , dit doe je doormiddel van het beantwoorden van hun vragen. Een goede calculatie begint bij een goed overzicht. Om een traject zo correct mogelijk uit te voeren bezoek je regelmatig projecten om opnames en inspecties te doen. Op basis van deze opnames, inspecties en gesprekken met de opdrachtgever, maak je een onderhoudsplan met begroting (vaak voor lange termijn). 

Om goed keuzes te maken zet jij je technische kennis in en heb je continue afstemming met collega’s, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers.
 


Functie eisen

Functie eisen;
-    Bouwkundige achtergrond
-    Minimaal een afgeronde MBO opleiding

Competenties;
-    Pro actief
-    Gedreven
-    Doortastend

Geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de (meeste) functie eisen? Wacht dan niet met reageren! Bij vragen of meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ytsen Bijlsma, consultant Bouw en Civiel bij Headhuntersteam, 058 – 216 15 82 of  06 - 40 48 05 28 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in