+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Over het werk

Als Monteur Technische Dienst bevind je je in het hart van de operaties, waarbij je een cruciale rol speelt in het handhaven van de optimale werking en efficiëntie van onze productie-installaties. Onder de vleugels van de Operations Manager, zet je je in binnen onze technische dienst, waar je zowel preventief als correctief onderhoud uitvoert, storingen verhelpt en voldoet aan de strikte wettelijke vereisten voor onze procesinstallaties. Je bent de hoeksteen van de productiecontinuïteit.

Rapporterend aan de voorman technische dienst, is jouw missie om ervoor te zorgen dat de productie-installaties te allen tijde operationeel zijn door middel van zorgvuldige inspecties en onderhoud. Je dagen zijn gevuld met uitdagende situaties, van het aanpakken van storingen met krachtige interventies tot het aannemen van inspannende houdingen tijdens inspecties, en het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen behoort tot jouw standaarduitrusting.

Als een cruciale speler in het team ben jij de sleutel tot het handhaven van de naadloze werking van de productie, waarbij jouw toewijding en vakmanschap de ruggengraat vormen van onze operationele efficiëntie.


Wat wij bieden
  • Ruimte voor een startende monteur om zich te ontwikkelen
  • consignatietoeslag van 16,3%
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving in de voedingsindustrie
  • Werken in een gemotiveerd en professioneel team
Wat wij vragen
  • Praktische ervaring in de techniek en MBO denkniveau.
  • Bezit van een geldig heftruckcertificaat.
  • Bereidheid om deel te nemen aan consignatiediensten
Over het bedrijf

Dit wereldwijde bedrijf is overal te vinden, van de landbouw tot aan de industriële scene. Ze staan bekend om hun rol in de productie, verwerking en handel van agrarische producten, zoals granen en oliezaden, en leveren een breed scala aan voedselingrediënten en oplossingen aan fabrikanten over de hele wereld. Maar dat is nog niet alles! Ze zijn ook druk bezig in de wereld van dierenvoeding, waar ze nauw samenwerken met boeren en veehouders om de gezondheid en prestaties van dieren te verbeteren.

Het bedrijf biedt ook financiële diensten en oplossingen voor risicobeheer aan, en ze zijn actief op de financiële markten. Daarnaast hebben ze hun vingers in de pap als het gaat om industriële sectoren, zoals de productie van biobrandstoffen.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje of bel op 0299-396001.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in