+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Productiemanager Extrusie - Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam B.V Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als energieke Manager ben jij de drijvende kracht achter de productie van kunststoffolie. Met jouw hands-on-aanpak implementeer je innovaties om topkwaliteit te waarborgen en zorg je voor een vakkundig, gemotiveerd team dat met plezier werkt.


De functie

Als Productiemanager Extrusie start je de dag met een ronde over de vloer van de extrusie-afdeling, waar met ongeveer 40 medewerkers in een drieploegendienst kunststoffolie geproduceerd wordt. Je leidt, coacht en stuurt deze ploegen dagelijks aan, realiseert zelfstimulerend en regulerend vermogen, en verwezenlijkt verbetertrajecten. Je bent zelf ook vaak aanwezig op de vloer, begrijpt hoe het proces werkt en houdt het overzicht en houdt je bezig met continuous improvement projecten. Op de vloer houd je je bezig met diverse operationele vragen. Draait alles zoals het moet draaien? Is de planning van de dag ervoor gehaald? Is er nog voldoende voorraad? Hebben de medewerkers nog inzichten naar aanleiding van de productie van gisteren? Je werkt nauw samen met de technische dienst voor aanpassingen, onderhoud en reparaties.. Met de technisch directeur en/of plant director werk je samen aan innovaties op het gebied van duurzaam gebruik van grondstoffen en technische verbeterprojecten. Zijn er bijvoorbeeld oplossingen die de kwaliteit van het folie verbeteren dan duik jij meteen op deze interessante mogelijkheid. Deze projecten leidt en implementeer je en je verzekert dat de medewerkers met wijzigingen in het productieproces om kunnen gaan. Gedurende een werkdag kan je ook altijd even aankloppen bij de afdeling productontwikkeling om daar polshoogte te nemen of ga je langs bij HR om te kijken hoe je je team verder kan ontwikkelen en opleiden. Waar groeien jouw collega’s van? Tenslotte graaf je je op technisch gebied in in het extrusieproces, en maak je je dit proces eigen. Je analyseert problemen, werkt technisch onderbouwde voorstellen uit, zorgt dat de rapportage en administratie op orde is en neemt deel aan plannings- en kwaliteitsoverleggen. Jouw einddoel is maximaliseren van de efficiëntie en kwaliteit, maar ook een team met tevreden, goed geschoolde medewerkers die met plezier naar hun werk gaan.



Gevraagd

  • Een afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur werktuigbouwkunde of (chemische/polymeer) procestechnologie
  • Minimaal 8 jaar ervaring in productie, bij voorkeur in de maak- of procesindustrie
  • Enkele jaren leidinggevende ervaring
  • Je staat stevig in je schoenen en durft ‘out of the box’ te denken
  • Je streeft naar resultaat en bent proactief
  • Je kan makkelijk verbinding maken met collega’s, zowel op de werkvloer als met andere afdelingsmanagers
  • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, plannings- en organisatiecapaciteiten, en een flexibele instelling
  • Je bent analytisch en probleemoplossend ingesteld
  • Ervaring met LEAN en 5S is een sterke pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must


Aanbod

Bij Hordijk kun je rekenen op het volgende:

  • Een uitdagende functie in een hecht, collegiaal team
  • Veel ruimte voor initiatief en eigen inbreng, omdat het een nieuwe functie is
  • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met 15,5 adv-dagen, naast je 25 verlofdagen. Ook kun je een deel van je adv-dagen maandelijks verkopen.
  • Mogelijkheid tot opleidingen en cursussen om jezelf te blijven ontwikkelen


Bedrijfsomschrijving


Als familiebedrijf is de Hordijk Groep een toonaangevende toeleverancier van producten en diensten voor de food- & agrisector. Ze zijn zowel in Nederland als in het buitenland actief. Hordijks historie gaat meer dan 100 jaar terug. In 1922 richtte Groeneveld Hordijk zijn timmerbedrijf Hordijk op. Vanuit zijn netwerk had hij goed contact met tuinders. Op verzoek van hen specialiseerde hij zich in houten emballage en kas-dekramen voor de tuinbouw. Werken bij Hordijk betekent werken bij een groeiend en gezond familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door een open, informele bedrijfscultuur. Bij Hordijk staat o.a. duurzaamheid, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel. Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor voornamelijk (verse) voedselproducten. Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam bestaat uit 2 fabrieken welke sinds 2022 tegenover elkaar gelegen zijn, in beide fabrieken wordt geëxtrudeerd en de uiteindelijke producten gevormd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in