+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.

Hoofduitvoerder Wegenbouw| Project: N516 Thorbeckeweg Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

In deze rol als hoofduitvoerder speel je een cruciale rol in de voorbereiding van grote projecten. Je maakt planningen en zorgt dat alles klaar is voor de start. Later help je ook op de bouwplaats. Je werkt in een team en praat met veel verschillende mensen. Het werk is afwisselend en je draagt echt iets bij. Je krijgt een goed salaris en extra s zoals een auto, smartphone en laptop. Dit is je kans om deel uit te maken van een team van experts en impact te hebben. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als hoofduitvoerder in de voorbereidingsfase ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van planningen en faseringen. Samen met de werkvoorbereiding analyseer je grondig alle aspecten van het project en bereid je deze voor. Je bent de schakel tussen het management en de uitvoering, zodat alle voorbereidingen soepel verlopen. Ook ben je flexibel en sta je klaar om later in het project operationele taken op de bouwplaats op te pakken. De focus van de werkzaamheden ligt op GWW, maar je zult ook direct betrokken zijn bij de civiele aspecten van onze projecten. Je werkt samen met verschillende belanghebbenden en disciplines om ervoor te zorgen dat de projecten efficiënt en volgens de gestelde kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Benefits
  • Dynamische werkomgeving: Maak deel uit van een toonaangevend bedrijf waar je impact kunt maken en samenwerkt met een divers team van experts;

  • Salaris en meer: Geniet van een marktconform salaris volgens de Bouw & Infra cao, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, smartphone en laptop;

  • Een dynamisch, complex en veelomvattend project waarin je een belangrijke bijdrage levert. 

Bouwstenen voor succes

Jij kunt het verschil maken in de functie van Hoofduitvoerder als je het volgende meebrengt:

  • Afgeronde technische opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek of aanverwant;

  • Ruime ervaring in een vergelijkbare rol binnen de GWW-sector;

  • Aantoonbare ervaring met het opstellen van bouwfaseringen en planningen;

  • Sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding;

  • Teamspeler met het vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen;

  • Flexibel en stressbestendig, in staat om te werken onder tijdsdruk;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.



Bedrijfsomschrijving

Nederland staat bekend als een van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Als Hoofduitvoerder bij onze opdrachtgever, werk je samen met je collega's van de business unit Infra aan het behouden van de toegankelijkheid en mobiliteit van ons land. De Nederlandse infrastructuur behoort tot de absolute wereldtop. Onze opdrachtgever levert hoogwaardig asfalt van topkwaliteit, dat in ons eigen laboratorium wordt gemengd en getest. Daarnaast bouwen we aan bruggen, viaducten, aquaducten, ecoducten en tunnels - ware staaltjes van vakmanschap!Projectinformatie:De N516 Thorbeckeweg is van vitaal belang als toegangsweg voor Zaanstad. Echter, de huidige infrastructuur is niet toereikend voor de toekomstige verkeersbehoeften. Daarom slaan we de handen ineen met AVANT om de komende jaren verschillende verbeteringen door te voeren, waaronder een onderdoorgang bij de Vijfhoek, een fietsbrug, fietstunnel en de verbreding van de N516, inclusief de kruispunten.Het is van essentieel belang om tijdens de realisatie de verkeersdoorstroming te waarborgen. Gedurende de bouwperiode blijft het verkeer op de N516 Thorbeckeweg, het openbaar vervoer en fietsers langs de werkzaamheden doorgang vinden. Hiervoor hebben we een slimme fasering voorgesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in