+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider interieur Zaandam Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een werkvoorbereider interieur die meer doet dan alleen achter een bureau zitten. Bij ons is het belangrijk dat je niet alleen technisch bent, maar ook creatief en oplossingsgericht. Je gaat aan de slag met het voorbereiden van interieurprojecten, maakt tekeningen, bestelt materialen op tijd en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Soms moet je out-of-the-box denken voor creatieve oplossingen. Je werk is belangrijk voor het eindresultaat waar we trots op kunnen zijn. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Werkvoorbereider Interieur gezocht: geen suffe kantoortijger!

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider interieur die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken en van aanpakken weet. Bij ons draait het niet alleen om het maken van mooie ontwerpen, maar ook om het realiseren van deze ontwerpen. Wij zoeken dus iemand die niet alleen technisch onderlegd is, maar ook creatief en oplossingsgericht. Iemand die de projecten op een positieve manier aanvalt en zorgt dat er een resultaat uit komt waar je trots op kan zijn.

Wat ga je doen als werkvoorbereider interieur?
Als werkvoorbereider interieur ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze interieurprojecten. Je maakt tekeningen of kunt deze lezen vanaf de tekenkamer en je maakt berekeningen, zorgt dat de juiste materialen op tijd worden besteld en coördineert de werkzaamheden van verschillende partijen die bij het project betrokken zijn.

Daarnaast denk je ook mee over creatieve oplossingen en alternatieven. We hebben niet altijd alles in huis wat we nodig hebben en soms moeten we out-of-the-box denken. Jij bent degene die door de jungle van mogelijkheden met de meest originele ideeën komt!



Gevraagd

Wat heb je nodig?
Als werkvoorbereider interieur heb je een technische opleiding afgerond of relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je kan ook de stap maken van meubelmaker naar werkvoorbereider. Maar wat we nog belangrijker vinden is dat je een dosis humor hebt en niet bang bent om fouten te maken. We leren altijd het meest van onze fouten.

Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je goed plannen en organiseren. Ervaring met tekenprogramma’s is een pre, maar als je dat nog niet hebt, leren wij je dat wel.



Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan bedrijf. Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk juist zo leuk. Je komt te werken in een hecht team van professionals, waarin we hard werken maar ook veel lachen. Daarbij mag je ook meedoen aan ons unieke gelukstraject!

We bieden natuurlijk nog meer goede arbeidsvoorwaarden (pensioen, bovengemiddeld salaris), een gezellige werksfeer en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. En niet te vergeten: elke vrijdagmiddag hebben we een gezellige borrel! Ook worden er regelmatig bedrijfsfeesten georganiseerd waar nog lang over nagepraat wordt.

Word een collega en solliciteer
Ben jij die creatieve werkvoorbereider interieur die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature of bel/app me op 06-22133369.

Laat mij ook weten waarom jij zo’n geweldige persoonlijkheid hebt en waarom we jou écht niet kunnen missen in ons team. Ik hoor je graag en laten we snel een kop koffie samen drinken!

Groeten, Bram van Bowers



Bedrijfsomschrijving

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in