+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inpak medewerker Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 16,69 p/u

Vacature in het kort

Je gaat aan de slag bij een fabrikant van plasticverpakkingen. In het begin werk je met één machine, maar later kun je meerdere machines bedienen. Je zorgt dat de plastic bakjes goed gestapeld, gecontroleerd en ingepakt worden. Als er iets mis is, geef je dat door. Je werkt in een team en helpt elkaar. Er zijn kansen om door te groeien en meer te leren. Ook krijg je een goed salaris en kun je extra geld verdienen voor vakantie. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Je gaat werken aan machines bij een grote fabrikant van plasticverpakkingen. In je inwerkperiode ga je eerst aan één machine staan en wanneer je bent ingewerkt kan jij met gemak meerdere machines tegelijkertijd hanteren. Je wordt ingewerkt door een buddy die je alles gaat leren. Je begint in de 2-ploegendienst en na je inwerkperiode kom je eventueel te werken in een 3-ploegendienst. 

De machine maakt allerlei soorten plastic bakjes. Als deze aan het einde van de lijn komen, stapel jij de bakjes op en controleer je de kwaliteit. Zitten er geen deuken of scheuren in? Mooi, dan kan je ze inpakken! Wanneer er wel oneffenheden in de bakjes zitten, geef je dit door want misschien moet de machine dan anders gesteld worden. Je pakt de bakjes in een kartonnen doos en zorgt dat ze op een pallet komen. Wanneer je even gaat pauzeren communiceer je dit met je collega's. Zij kunnen dan jouw machine in de gaten houden.

Binnen dit bedrijf zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan een medewerker plus functie, waarbij je meer taken en verantwoordelijkheden krijgt. Ook kan je doorgroeien in een operator functie waarbij je, doormiddel van scholing, machines gaat onderhouden en repareren.   


Wat wij bieden
  • Een baan met uitzicht op een vast contract
  • Extra opbouw van vakantie geld
  • Opbouw van je pensioen
  • Doorgroeimogelijkheden en opleidingsmogelijkheden
  • Een goed salaris vanaf € 16,69
Wat wij vragen
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt geen probleem met een 2- of 3-ploegendienst
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten. Ze staan voor de hoogst haalbare kwaliteit en dat maakt deze klant sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in