+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zaandam.
Laad meer vacatures

Mechanical Engineer (Dutch Speaking]) Zaandam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van meer dan alleen tekenen en wil je zien hoe jouw werk tot leven komt? In deze functie werk je van begin tot eind aan projecten in de machinebouw. Je bent betrokken bij verschillende industrieën, zoals farmacie en cosmetica. Je maakt tekeningen, ontwerpt en zorgt dat alles klaar is voor de productie. Samen met collega's maak je fantastische machines. Dit is jouw kans om echt trots te zijn op wat je doet! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij in je huidige werk alleen maar aan het tekenen & engineeren en zie jij de machines nooit? Of ben jij je gewoonweg uitgekken naar het product wat je momenteel ontwikkeld? Dan is dit een ideale kans om een nieuwe functie aan te nemen, waarbij je al het bedachte ook onder 1 dak ziet ontstaan! Dit ga je doen binnen een uitdagend vakgebied, de machinebouw! Lees snel verder, want hier wil jij meer over te weten komen! 

Jij bent als Mechanical Engineer van de eerste schets tot de definitieve oplevering betrokken bij projecten voor de farmacie, papier, cosmetica en parfum, digitale media, tabaks- en zoetwaren industrie. Je tekent, ontwerpt, doet al het engineeringswerk, waar nodig begeleid jij collega’s en werp jij een frisse blik op processen. Daarnaast zorg jij ervoor dat er een complete stuklijst met de daarbij horende tekeningen, aan de productieafdeling overgedragen worden voor uitvoering! In nauwe samenwerking met de software engineers is het jouw doel om samen mechatronische hoogstandjes in de verpakkingsindustrie te ontwerpen. 



Gevraagd

Om de verantwoordelijkheid en technische uitdaging van deze functie aan te kunnen heb je minimaal een HBO opleiding afgerond, in de richting van werktuigbouwkunde!

Enkele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van verpakkingsmachines is een pré, ervaring met Solidworks een must. Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de volgende voorwaarden? Reageer dan snel, want deze kans wil je niet missen.

  • HBO opleiding met als specialisatie (fijn) mechanische engineering;
  • Goede kennis van Solid Works, het werken met EPDM systemen en ERP systemen. Kennis van Isah is een pré;
  • Ervaring als engineer WTB in de machinebouw;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je houdt van een analytische en tegelijkertijd pragmatische aanpak.


Aanbod

De combinatie van een specialistische werkgever en een groeiend vakgebied maakt dit de perfecte plek voor professionele groei. Jouw ontwikkeling als techneut gaat hier in een stroomversnelling. Je zal jezelf ook geen dag vervelen, want de ontwikkelingen blijven doorgaan!

· Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde

· Degelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden

· Mogelijkheden voor het volgens van opleidingen en cursussen

· Alle technische uitdagingen die je maar kan wensen

· Zeer veel diversiteit in je werk, geen dag is hetzelfde.

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.



Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in een dynamisch en hecht team van technische professionals. De organisatie is internationaal georiënteerd waarbij zij in een diverse en stabiele markt hoogwaardige en innovatieve machines bouwen voor verschillende industrieën. De organisatie kenmerkt zich door een informele hands-on sfeer. Jullie werken samen aan complexe en belangrijke projecten, wat een energieke sfeer geeft in het bedrijf. Samen zetten jullie de schouders eronder. Uiteraard is er altijd ruimte voor plezier hebben met je collega’s.Je gaat aan de slag bij een internationaal bedrijf, waar de voertaal intern Nederlands is. Binnen het bedrijf onder een dak vind alles plaats, van concept tot een volwaardige machine. De zaken gaan goed, daarom is het hoog tijd voor uitbreiding van het engineers team. Daarom krijg jij deze kans om aan te sluiten bij dit gedreven team en een mooie tijd tegemoet te gaan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in