+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenaar.

Assemblage monteur Zevenaar Zevenaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jackling

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Jackling

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.100 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je veel kunt leren en samenwerken met een hecht team? Als monteur inzamelvoertuigen bij ons bedrijf in Nijmegen krijg je die kans. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals het vervangen van hydraulische systemen, bouwen van laadkleppen en maken van steunen. Ook als je nog niet kunt lassen, is er de mogelijkheid om dit te leren. We helpen elkaar en zorgen dat iedereen succesvol is in zijn werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ik ben opzoek naar een monteur inzamelvoertuigen? Ben jij zelfstandig en neem jij graag je verantwoordelijkheid? Hou je van een uitdaging?

Voor een klant in Nijmegen ben ik opzoek naar iemand met ervaring in containersystemen en autolaadkranen. Dit bedrijf wil groeien en hoe klinkt het als jij daar onderdeel van mag zijn?

In dit werk ben je heel afwisselend bezig. Zo kan het zijn dat je een hydraulisch systeem aan het vervangen bent, of dat je een nieuwe laadklep aan het bouwen bent met je collega’s. Het kan ook voorkomen dat je steunen maakt en plaatst, kabels mooi wegwerkt of dat je versleten onderdelen weer reviseert tot aan nieuwstaat!
Het kan ook voorkomen dat er gelast moet worden. Kan je dat? Mooi! Kan je dat niet? Dan hebben wij een expert in huis die het laswerk doet (en het jou vast wil leren als je dat tof vindt!).
Ze werken hier met een hecht team en iedereen staat voor elkaar klaar; mocht je er dus niet uitkomen dan is er altijd een collega die je uit de brand kan helpen.
Weet je genoeg en wil je aan het werk als assemblage monteur? Solliciteer vandaag nog!



Gevraagd

Je komt te werken in een klein enthousiast team welke dagelijks ervoor zorgt dat deze specialistische opbouwen voertuigen gebruiksklaar en inzetbaar zijn voor de klanten in de afval inzamelingsbranche. Voor dit team zoek ik iemand die:
– Reparatie, revisie en onderhoudswerkzaamheden kan uitvoeren aan kraakpersvoertuigen,
– Zelfstandig diagnoses kan stellen,
– Storingen kan oplossen zowel mechanisch, hydraulisch als elektrisch,

Het allerbelangrijkste in deze baan als assemblage monteur is sleutelen. Als je daar niet vrolijk van wordt dan is deze vacature niet voor jou.
Daarnaast zoek ik iemand met:
– Affiniteit in deze brance,
– Relevante werkervaring met kraakpersvoertuigen,
– De bereidheid om zowel merk gerichte als ook branche specifieke opleidingen en trainingen te volgen,

Verder is het prettig als je een technische achtergrond hebt, bijvoorbeeld als monteur, bedrijfswagenmonteur, automonteur of als mechanisch monteur. Dit kan door middel van een diploma, maar als jij het met je werkervaring kunt aantonen dan is dat minstens net zo goed!
Daarnaast is VCA vereist bij ons; mocht je dat nog niet hebben dan zorgen wij ervoor dat je dat zo snel mogelijk haalt.



Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende vaste baan (38 uur) als assemblage monteur!
Werken bij deze toffe klant in de regio is ook werken in een vakkundig team met leuke collega’s. Elke dag leer je weer bij.
Uiteraard krijg je een goed salaris, bouw je bij ons pensioen op en zijn er mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld vakinhoudelijke cursussen te volgen. Daarnaast zorgen wij voor de PBM’s en werk je met professioneel gereedschap.
Heb ik je interesse gewekt? Pak je telefoon en bel me snel op, dan ga ik voor je aan de slag!
Daniel / Projectmanager
0646342021



Bedrijfsomschrijving

Je werk kan afwisselender, uitdagender en leuker. Ben je nuchter en behoor je tot de besten in je vakgebied binnen de elektrotechniek, installatietechniek, metaal of machinebouw? Grote kans dat je je dan bij ons thuis voelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in