+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch Inkoper Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Technicus.nl (zonder cv)

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.200 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren professional met een passie voor inkoop, analytisch denken en het opbouwen van duurzame relaties? Heb je het talent om inkoopprocessen te stroomlijnen en leveranciers te managen? Dan ben ik op zoek naar jou!


De functie

In de rol van Technisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het structureren van inkoopactiviteiten en het beheren van contracten met onze leveranciers. Je hebt een cruciale rol in het creëren van duurzame relaties met onze leveranciers en het leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Je werkt nauw samen met verschillende interne teams en speelt een sleutelrol in het ontwikkelen van onze inkoopstrategie.

Als Technisch Inkoper binnen ons team krijg je de kans om je vaardigheden en expertise op verschillende gebieden te laten zien. Jouw rol omvat:

  • Structuur brengen in ad hoc handelen: Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een gestructureerd inkoopproces om ad hoc besluitvorming te minimaliseren en efficiëntie te maximaliseren.
  • Deal sluiten met leveranciers: Je onderhandelt met leveranciers om de meest voordelige deals te sluiten, waarbij je streeft naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Concreet optreden in accountmanagement naar de klant: Je treedt op als een concrete en professionele gesprekspartner voor klanten, waarbij je hun behoeften en verwachtingen begrijpt en hierop inspeelt.
  • Contracten met opdrachtgevers kennen: Je analyseert en begrijpt grondig de contracten en raamovereenkomsten met opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat ze nauwgezet worden nageleefd.
  • Analytisch denken: Als analytische denker gebruik je data en marktinzichten om weloverwogen beslissingen te nemen en strategische keuzes te onderbouwen.
  • Samenwerken met collega's om mogelijkheden in de markt te identificeren: Je werkt nauw samen met je collega's om kansen en mogelijkheden in de markt te identificeren en te benutten.


Gevraagd

In de rol van Technisch Inkoper bij Van Dorp in Zoetermeer ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Je speelt een centrale rol bij het verwerven van de benodigde technische materialen en diensten voor diverse projecten. Dit omvat het identificeren van geschikte leveranciers, onderhandelen over voorwaarden en prijzen, en het zorgen voor tijdige levering.

Een van je belangrijkste verantwoordelijkheden is kostenbeheersing. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kosten van projecten. Dit houdt in dat je nauwlettend de financiële aspecten van inkoopprocessen volgt en ervoor zorgt dat projecten binnen het gestelde budget blijven.

Daarnaast speel je een cruciale rol in risicobeheer. Als Technisch Inkoper is het jouw taak om eventuele bedrijfsrisico's in de inkoopprocessen te identificeren en te beheren. Je ontwikkelt strategieën om deze risico's te minimaliseren en de operationele continuïteit te waarborgen.



Aanbod

Wat wij je kunnen bieden:

  • Bruto maand salaris tussen de €2.800 & 4.200
  • Auto van de zaak
  • Een uitdagende en dynamische werkomgeving.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.
  • Een gezellige werksfeer met betrokken collega's.


Bedrijfsomschrijving


Deze organisatie, gevestigd in Zoetermeer, staat bekend als een vooraanstaande speler in de wereld van technisch beheer en onderhoud. Zij hebben een sterke reputatie opgebouwd door hoogwaardige technische oplossingen te leveren voor diverse projecten en klanten.De kernactiviteiten omvatten het verkrijgen van technische materialen en diensten, kostenbeheersing, risicobeheer en het streven naar innovatie in inkoopprocessen. Als onderdeel van het team krijg je de kans om deel uit te maken van projecten met een aanzienlijke maatschappelijke impact en om bij te dragen aan de groei van het bedrijf.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in