+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Change engineer - BAM Infra Telecom B.V Zwammerdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Kom bij ons team en geef je carrière een boost als IT Support en Change Engineer! Ben jij een gedreven probleemoplosser met een passie voor technologie en ICT? Heb je altijd al interesse gehad in Networking en Cyber Security?


De functie

Jouw missie

Als IT Support en Change Engineer word je een belangrijk onderdeel van ons support team bij BAM Telecom. Samen met jouw collega's neem je de leiding in het afhandelen van IT-gerelateerde incidenten en veranderingen. Je brengt duidelijk in kaart wat de klanten nodig hebben, analyseert hun vragen en lost deze snel en efficiënt op. Je schat in hoe storingen bij klanten het beste kunnen worden opgelost binnen de afgesproken Service Level Agreements en zorgt ervoor dat ze zo snel mogelijk worden verholpen. Daarnaast werk je projectmatig aan het uitbreiden van de netwerken van onze klanten en voer je aanpassingen door in hun IT-netwerk.

Maar dat is niet alles! Jouw taken omvatten ook het uitvoeren van software-updates op Routing/Switching-apparatuur en Firewalls, het reageren op security vulnerabilities en het ondersteunen van de afdeling IT-services bij technische vraagstukken. Daarnaast krijg je de kans om management- en monitoringssystemen in te richten en contractuele verplichtingen rondom onderhoud te plannen en uit te voeren. Kortom, een veelzijdige en uitdagende rol waarin geen dag hetzelfde is!

Je zult zowel op afstand als op locatie bij klanten werken, een mooie balans tussen beide (50/50). Bij BAM begrijpen we dat technologie en digitalisering snel evolueren in de bouwwereld, en wij willen voorop blijven lopen. Daarom zijn we op zoek naar jou, een IT Support Engineer die ons kan helpen bij het realiseren van onze digitale transformatie!



Gevraagd

Wat breng je mee?

We zoeken een proactieve, energieke en ambitieuze IT Support en Chance Engineer met een afgeronde MBO Niveau 4-opleiding in Netwerkbeheer of Systeembeheer. Je hebt minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring en aantoonbare affiniteit met netwerkproducten. Je bent slim, creatief en analytisch, en je kunt goed luisteren en overtuigend adviseren. Je bent leergierig en bereid om je kennis te delen.

Daarnaast Herken Je Jezelf In Het Volgende

  • Je hebt kennis van Cisco-producten en -diensten.
  • Je hebt een CCNA of CCNP-certificering behaald.
  • Het is een pré als je kennis hebt van Alcatel Lucent-producten.
  • Het is een pré als je bekend bent met de Ekahau Wifi-tool voor ontwerp en storingsanalyse.
  • Het is een pré als je ervaring hebt met PRTG-monitoringsoftware.
  • Je hebt algemene kennis van Wifi-technologie en netwerken.
  • Je staat voor professionaliteit, deskundigheid, samenwerking en innovatie.
  • Je hebt een praktische hands-on mentaliteit.
  • Je beheerst zowel Nederlands als Engels uitstekend, zowel in woord als geschrift.


Aanbod

Bij BAM Telecom kom je terecht in een enthousiast en betrokken team waar oog is voor elkaar. Je krijgt de ruimte om het verschil te maken en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden een uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek. Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken. Daarnaast voorzien we je van een laptop en iPhone. We bieden bedrijfsfitnesskorting, een collectieve zorgverzekering en volop mogelijkheden om door te groeien binnen BAM. Bovendien profiteer je van bedrijfskortingen op diverse producten en activiteiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Een goede balans tussen werk en privé omdat je hybride kunt werken. Daarnaast bieden wij jou: 

  • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw en Infra waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband. 
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid boven op je brutosalaris. 
  • Kilometervergoeding of 100% vergoeding van het OV. Maar ook een laptop en iPhone om jouw werk efficiënt en effectief uit te voeren. 
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office. 


Bedrijfsomschrijving


Wie zijn wij?Onze mensen zijn het kloppend hart van BAM. We zijn ervan overtuigd dat het essentieel is om een diverse en inclusieve omgeving te creëren die aanmoedigt om het beste uit jezelf te halen. We bouwen daar hard aan door talent te werven, ongeacht afkomst, achtergrond, geloof of overtuiging, huidskleur, seksuele geaardheid, genderidentiteit, handicap, leeftijd of andere aspecten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in