+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Storingsmonteur Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

InTechniek.com

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.949 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Het operationeel houden en verbeteren van een geavanceerd en high tech machinepark. Dat is de uitdaging die IJssel Technologie jou biedt als Monteur bij hun klant Scania in Zwolle. Een functie waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Kan IJssel dit aan jouw expertise overlaten?

WAT GA JE DOEN?

Als Storingsmonteur ben jij verantwoordelijk voor het preventief- en correctief onderhoud en het verhelpen van actuele storingen. Bij storingen op het gebied van elektrisch-, mechanisch- of besturingstechniek, ben jij in the lead. Jij voert modificaties uit en neemt deel aan diverse (verbeter)projecten.

Jij denkt na over hoe een optimale analyse aan productieapparatuur behaald kan worden. Om te voorkomen dat de productie halverwege stopgezet moet worden, vinden er stopdagen plaats. Tijdens deze dagen voer jij het preventief onderhoud uit. Hierbij kijk je ook naar het verbeteren en optimaliseren van de processen, met als doel het voorkomen van stilstand van de productielijnen.

Je werkt in een 2 ploegensysteem en hebt eens per 6 weken 4 nachtdiensten. Zo werk je elke 6 weken 3 weken in dagdienst, 2 weken late dienst en 4 nachtdiensten. Door de continue doorwisseling sta je nooit alleen en heb je altijd collega’s om je heen waarmee je kunt schakelen. Samen werken jullie op een geavanceerd machinepark met een grote diversiteit aan productiemachines en technieken, zoals mechatronica, hydrauliek & pneumatiek, PLC’s en IPC’s.

HOE ZIET HET TEAM ERUIT?

Je komt te werken op locatie bij Scania. Hier maak jij deel uit van het maintenance team. Samen met 20 andere collega’s, verdeeld over 2 teams, vormen jullie een jong en enthousiast team. Je werkt samen met andere monteurs, werkvoorbereiders, een maintenance manager en engineers. Jullie hebben veel voor elkaar over en er hangt onderling een fijne positieve sfeer. Je rapporteert aan de teamleider.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Bij IJssel bieden ze jou de ruimte en vrijheid voor eigen initiatief en ontwikkeling. IJssel vindt het belangrijk dat jij jouw expertise binnen hun organisatie kunt toepassen. Er liggen grote projecten op je te wachten waar je in kunt groeien. Zo is er genoeg ruimte om naast de productie, ook jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien.

VERDER BIEDT IJSSEL:

  • Een salaris van maximaal € 4.949,- op basis van 40 uur (inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring) inclusief 25,92% ploegentoeslag;
  • Een functie voor 40 uur;
  • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Volop mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen en trainingen;
  • Directe pensioenopbouw en de mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve verzekeringen;
  • De mogelijkheid om te eten in de gezellige bedrijfskantine.

WAT BRENG JE MEE?

Jij bent analytisch en weet met je communicatieve vaardigheden de juiste boodschap over te brengen. Je hebt een gedreven houding en durft door te vragen wanneer dat nodig is. Je bent ambitieus, maar blijft wel altijd kritisch op je werkzaamheden. Naast dat je goed zelfstandig kunt werken, vind je het ook fijn om jouw collega’s op te zoeken.

Verder vraagt IJssel:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3, bij voorkeur in de richting elektrotechniek of mechatronica;
  • Relevante kennis van elektrotechniek.

Heb jij je kennis verkregen door ervaring? Ook dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren.

OVER IJSSEL

IJssel is het technische brein achter bekende producten. Zij ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren productieprocessen voor hun opdrachtgevers, hun partners, van Heineken tot Scania. Inmiddels heeft IJssel meer dan 500 medewerkers: stuk voor stuk gedreven technici. Met hun passie voor techniek en de kennis van de laatste innovaties maken zij productiebedrijven meetbaar beter.

INTERESSE?        

Bel, app of mail dan met Arnold Kuperus via 06 – 53 33 51 21 | via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in