+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Contract- en Servicemanager ICT Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vitens

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Vitens

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Vitens, waar we elke dag 1 miljard liter drinkwater winnen, zoeken we een Contract- en Servicemanager ICT. In deze rol beheer je ICT-contracten, werk je samen met verschillende teams en zorg je voor technologische innovatie. Je krijgt de kans om bij te dragen aan een belangrijk doel en te werken met de nieuwste technologieën. We bieden een mooi salaris, flexibel werken, opleidingsmogelijkheden en een pensioenregeling. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Functietitel: Contract- en Servicemanager ICT
Recruiter: Melike Senturk
Vacature-ID: 3466

Wil jij je talent inzetten voor een duurzame en toekomstbestendige drinkwatervoorziening?

Welkom bij Vitens! Iedere dag 1 miljard liter drinkwater van topkwaliteit winnen, zuiveren en leveren is een uitdaging van formaat. Vooral als je dat duurzaam wil doen, met oog voor de belangen van mens, natuur en maatschappij. Vitens heeft zichzelf tot doel gesteld om voor 2030 elke druppel duurzaam te maken. Wil je een bijdrage leveren aan deze stevige ambitie?

Wat doe je als Contract- en Servicemanager ICT bij Vitens?
Als Contract- en Servicemanager ICT bij Vitens speel je een cruciale rol in het beheren van ICT-contracten, het onderhouden van relaties met stakeholders, en het bevorderen van technologische innovatie. Dit eveneens met de verantwoordelijkheid voor het financieel beheer van de contracten en/of afdeling. Je bent de 'olie' die de samenwerking tussen verschillende teams binnen de ICT-afdeling soepel laat verlopen. Je staat open voor verandering en draagt bij aan het verhogen van de ICT-waarde binnen Vitens. Je helpt ons om de aankomende jaren de focus te verleggen van ’krijgen wat is afgesproken’ naar de focus op ‘verhogen van de waarden’.

Over het team
“We zijn betrouwbare partners die zorgen voor leveren van hoogwaardige ICT-benodigdheden, diensten en oplossingen. Op dit gebied zijn we expert door onze kennis van aanbieders op de markt. We doen dit door te ‘denken in waarden’ via goede relaties met onze partners”.  

Wij zijn een team van 4 collega's bestaande uit een Teammanager en 3 ervaren Contract- en Servicemanagers ICT. Ons doel is om hoogwaardige ICT-diensten te leveren die voldoen aan onze contractuele verplichtingen en die bijdragen aan de ontwikkeling van Vitens. We zijn verantwoordelijk voor het 'delivery proces', monitoren van levering, onderhandelen over contracten, en blijven op de hoogte van de nieuwste technologische trends.

Wat breng je mee aan kennis/ervaring?

•    HBO/academisch werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar ervaring in contract- en servicemanagement.
•    Uitstekende communicatie-, onderhandelings-, analytische en probleemoplossende vaardigheden.
•    Ervaring in het aansturen en ontwikkelen van klantleveranciersrelaties op SLA-niveau.
•    Kennis van verschillende contract- en service/SLA-vormen en financieel beheer van contracten.
•    Een nieuwsgierige geest die op de hoogte blijft van nieuwe ICT-technologieën en trends.

Arbeidsvoorwaarden in het kort
•    Bij deze functie bedraagt het jaarsalaris maximaal €85.019 (schaal 11 van onze cao). Inclusief Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget van zo’n 23%; 
•    31,5 vakantiedagen bij een voltijdaanstelling; 
•    Mogelijkheden om flexibel te werken, thuis en op Vitens-kantoren in onder andere Zwolle, Utrecht, Arnhem en Leeuwarden; 
•    Ruime opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk employability budget van € 1.000;
•    Pensioenregeling van ABP met ruime werkgeversbijdrage.

Ben jij de persoon die wij zoeken? 
Ben jij klaar om deel uit te maken van ons enthousiaste team en bij te dragen aan de digitale transformatie van Vitens? Solliciteer nu (via de sollicatieknop) en laat jouw talent tot uiting komen schitteren in een uitdagende en veelzijdige rol!

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 23 april.  

Wil je meer informatie over de functie? Graag contact opnemen met Hendrie van ’t Ende via het e-mailadres: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen Melike Senturk (Corporate Recruiter) via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vitens maakt onderdeel uit van de vitale infrastructuur in onze maatschappij. Daarom is een pre-employment screening onderdeel van het aanstellingsproces. Dit betekent dat we je in ieder geval vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Afhankelijk van de functie kan er een uitgebreider onderzoek van toepassing zijn. Hierover word je gedurende de procedure geïnformeerd.
 

Over Vitens

Iedere dag rekenen bijna zes miljoen mensen op betrouwbaar en lekker drinkwater van Vitens. Dit natuurproduct winnen we uit meer dan 100 verschillende grondwaterbronnen verspreid over Friesland, Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Deze bronnen liggen in mooie waterwingebieden die we ecologisch beheren en openstellen voor wandelaars en fietsers. Per dag leveren we ruim 1 miljard liter vers opgepompt en gezuiverd drinkwater aan huishoudens en bedrijven via een omvangrijk leidingnetwerk dat we in eigen beheer hebben.

Vitens is een solide publieke organisatie die midden in de samenleving staat. We zoeken actief verbinding met onze klanten, overheden, organisaties, innovatieve partijen en vele anderen die net als wij de urgentie voelen om drinkwater voor de toekomst veilig te stellen. Dat vraagt om een maatschappelijke transitie die een grote uitdaging is voor 1.400 Vitensers. Samen hebben we een doel voor ogen dat net zo helder is als het product waar we zo trots op zijn; we willen dat in 2030 elke druppel duurzaam is.

Ons water. Jouw werk

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in