+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Contractmanager IPM Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Brunel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als Contractmanager bij Engineering Solutions heb je een veelzijdige rol. Je kunt betrokken zijn bij het maken van contracten en bij de projecten die daaruit voortkomen. Je adviseert over contracten, inkoop en aanbestedingen. Ook houd je je bezig met het beheren van contracten tijdens de projecten. Je zorgt dat alle afspraken in de contracten worden nagekomen en je lost eventuele problemen op. Dit werk biedt veel afwisseling en kansen om te groeien. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Contractmanager bij Engineering Solutions kun je deze rol op verschillende manieren invullen, je bent vaak zelf ook betrokken bij het tot stand komen van het contract en daaruit voorkomende project(en). Je kunt als adviseur over specifieke onderdelen van het contractmanagementproces optreden, je over de inkoop- en aanbestedingsstrategie buigen of als je meer affiniteit hebt met contractbeheersing in de realisatiefase, je hierop richten. Hoe dan ook, mogelijkheden in overvloed en je kunt afwisseling toevoegen naarmate de kansen zich voordoen.

Overkoepelend ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van contracten met betrekking tot infrastructurele projecten in beheer van Engineering Solutions. Je zorgt voor de naleving van contractuele afspraken. Daarnaast onderhandel je met de opdrachtgever en -nemer over contractwijzigingen en eventuele geschillen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in