+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Uitvoerder Utiliteitsbouw Scholen Aalten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.700 - € 5.900 p/m

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan interessante projecten in jouw regio. Zo houd je tijd over voor leuke dingen. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van scholen. Als leider op de bouw stuur je mensen aan, zorg je voor kwaliteit en houd je het financiële plaatje in de gaten. Je brengt ideeën van kantoor tot leven. In een hecht team met fijne collega's werk je aan projecten die er echt toe doen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

´s Ochtends niet voor 7.00 uur de deur uit en ´s middags zelfs nog tijd om te koken voor je partner? Regionale projecten maken dit mogelijk. Dag in, dag uit heb jij heel Nederland al gezien met die complexe en uitdagende projecten, maar nu ben je toe aan wat meer tijd voor andere leuke dingen en niet meer de hele dag in de auto naar je project toe. Deze toonaangevende aannemer in de omgeving Achterhoek werkt enorm dicht bij huis. Niet verder dan 50 km van je standplaats, wat resulteert in een fijne werksfeer en enthousiaste collega´s. Waarbij utiliteitsprojecten de core business is en zij gespecialiseerd zijn in scholen. Jij bent de ultieme leider op de bouw, jij stuurt de benodigde mensen en partijen aan, je bewaakt de kwaliteit, houdt het financiële plaatje in de gaten en bent de vertaalslag op de bouw van de inspirerende ideeën, welke op kantoor worden bedacht.



Gevraagd

·        Aantoonbaar relevante ervaring als uitvoerder

·        Bouwkunde diploma

·        Communicatief vaardig



Aanbod

Je krijgt hier de kans om te werken aan uitdagende projecten bij jou in de regio. Je hebt als Uitvoerder een verantwoordelijke baan, daar word je ook goed voor beloond. Je hebt onder andere recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:

·        Salaris tussen de €4.700 en €5.900

·        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto, laptop en telefoon

·        Veel mogelijkheden in doorgroei en ambities

·        Flexibel werken voor een goede balans tussen werk en privé

·        Mogelijk tot een directe vaste aanstelling

  • Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat en helpen je om alles uit het gesprek te halen.


Bedrijfsomschrijving

Jij komt als uitvoerder te werken in een gemoedelijk team met korte lijnen waarbij het moderne bouwen centraal staat. Ze staan samen in het neerzetten van regionale en utilitaire projecten. De bouwsector staat bekend als grootverbruiker van primaire grondstoffen. Het bouwproces is complex en het materiaalgebruik is inefficiënt. Deze aannemer gelooft dat dit anders moet én kan. Deze aannemer streeft er in 2025 om een voorbeeld te zijn voor vele bouwbedrijven, zodat bouwen veel klantgerichter en efficiënter kan. Deze organisatie staat voor duidelijke missiepijlers: Mensen maken het verschil, Bouwen aan en voor de toekomst, Fossielvrije energie, Afval vrij proces en Slimmer werken. Zijn dit bouwkundige termen waar jij volledig achter staat, aarzel dan niet en kom eens gezellig een kop koffie drinken dan vertel ik je graag meer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in