+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Groenlo.

Uitvoerder Utiliteitsbouw Bouw Groenlo

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.080 - € 5.600 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

Bij ons maak je deel uit van iets unieks: een bedrijf dat bouwkunde en installatietechniek combineert. Als Uitvoerder Bouw werk je samen met een Uitvoerder Installatietechniek. Samen leiden jullie het team en zijn jullie het aanspreekpunt op de bouwplaats. Door te leren van elkaars vakgebied, zijn jullie extra sterk. Je werkt in Gelderland en Midden Nederland, met veel variatie en nieuwe uitdagingen. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Veel bouwbedrijven noemen zichzelf innovatief, maar weinigen daarvan hebben het concept geïntroduceerd om bouwkunde en installatietechniek binnen één onderneming te combineren. Dát is pas een innovatieve technische onderneming. En daar kan jij nu ook een onderdeel van uitmaken. Lees daarom nu snel verder!

Als Uitvoerder Bouw geef je samen met een collega Uitvoerder Installatietechniek leiding aan het personeel en de co-makers op de bouwplaats. Jullie zijn het centrale aanspreekpunt voor leveranciers, teamleiders en opzichters. Jij en je collega Uitvoerder werken nauw samen en leren ieder utiliteitsproject weer van elkaars disciplines. Daarin ligt jullie kracht en het succes van de onderneming. Zelf ben jij afkomstig tussen Arnhem en Winterswijk, zodat je makkelijk naar de projecten toe kan rijden. Zoveel afwisseling en uitdaging in je baan ga je nergens anders vinden. De projecten bevinden zich in Gelderland en Midden Nederland.



Gevraagd

Allereerst moet je als Uitvoerder bij deze onderneming open staan voor de filosofie van het bedrijf. Ze geloven in de combinatie van Bouw en Installatietechniek onder één dak en in digitalisering van het bouwproces. Enthousiast zijn over deze insteek, gecombineerd met een flinke leergierigheid, is belangrijker dan concrete werkervaring in een vergelijkbare onderneming. Krijg jij energie van deze omschrijving en herken jij jezelf in onderstaande voorwaarden? Reageer dan snel!

  • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding richting bouwkunde en ervaring als Uitvoerder
  • Gericht op innovatie, wat kan er volgende keer beter, sneller, efficiënter?
  • Samenwerking is voor jou de basis, samen gaan jullie voor het succesvol opleveren van mooie projecten en de top bereiken


Aanbod

Deze functie biedt jou een concrete mogelijkheid om interessante multidisciplinaire projecten te begeleiden. Heb jij naast de bouw ook interesse in installatietechniek? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je gaat werken in een inspirerende werkomgeving, voorzien van veel groen en alle moderne gemakken. Ze hebben zelfs een eigen kroeg in het bedrijfspand. Als Uitvoerder Bouw kun je rekenen op:

  • Een passend salaris bij je kennis, opleiding en ervaring, tussen € 5.080 en € 5.600 bruto per maand
  • Een auto in de categorie Peugeot 308 en een laptop van de zaak.
  • Een afwisselende functie waarin je sterk zal groeien als allround bouwprofessional
  • Mogelijkheden voor het volgens van opleidingen en cursussen
  • Een gezellig team van innovatieve professionals
  • 25 Vakantiedagen EN 15 ADV dagen

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting jouw nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen. 



Bedrijfsomschrijving

Voel jij je thuis tussen de nuchtere Achterhoekers? Tussen de vakmensen zonder praatjes, die verwachtingen overtreffen door altijd nèt iets meer te doen wat ze beloofd hebben? Dan ga je hier helemaal op je plek zijn. Innovatie staat hier hoog in het vaandel, daarom verwachten ze van jou dat je open staat voor verandering en moderne technieken. Na ieder project denk jij bij jezelf: Hoe kunnen we dit volgende keer nóg beter doen? Je werkt afwisselend per project met andere collega’s, waardoor de binding met het team en het bedrijf sterk blijft. Je krijgt veel vrijheid om je werk op jouw manier in te vullen. Dit innovatieve bouw en installatie bedrijf voert complexe en prijswinnende projecten uit binnen de utiliteit. Ze werken volledig digitaal, BIM en 3D modelleren is hier de standaard. Hun digitale ontwerpen zijn zo goed gemaakt dat iedere aannemers ze moet kunnen bouwen. In deze tijd gaan deze vernieuwingen niemand uit de weg! Ze werken regionaal en landelijk. Solliciteer direct, voor deze te gekke functie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in