+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Expeditie medewerker magazijn Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.309 - € 2.504 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als inbound expeditie medewerker werk je met vrachtwagens en goederen. Je zorgt dat alles goed opgeslagen wordt en helpt met het verplaatsen van spullen. Dit doe je met een pompwagen. Je werkt in een team waar iedereen elkaar helpt. Samen zorgen jullie dat alles op de juiste plek komt. Je krijgt reiskostenvergoeding en er is ruimte om te groeien en leren. Ook zijn er opleidingsmogelijkheden. Een leuke kans om in een team te werken en nieuwe dingen te leren. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als inbound expeditie medewerker steek je graag je handen uit de mouwen. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het soepele verloop van het verplaatsen en opslaan van goederen die binnenkomen via vrachtwagens. Met behulp van een pompwagen zorg jij ervoor dat de goederen op de juiste plaats worden gestald. Je leert hier ook hoe efficiënt gebruik van deze apparatuur kan worden toegepast. Verder werk je nauwkeurig om ervoor te zorgen dat alles op de juiste locatie wordt geplaatst. Naast het werken met de pompwagen, kan het ook voorkomen dat je je fysieke kracht moet inzetten om zwaardere goederen te verplaatsen.

Binnen het team heerst een collegiale en ondersteunende sfeer, waarin teamwork van groot belang is. Je werkt samen met enthousiaste collega's die klaarstaan om je te helpen waar nodig. Samen zorgen jullie ervoor dat de inkomende goederen op de juiste plaats terechtkomen en dat het logistieke proces efficiënt verloopt.

Lijkt je dit interessant? Solliciteer dan direct!


Wat wij bieden
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer enkele reis
  • Leuke werkgever en collega's
  • Er is genoeg ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie
  • Opleidingsmogelijkheden vanuit Luba
Wat wij vragen
  • Je werkt graag in teamverband en bent een echte aanpakker
  • Je bent beschikbaar van 11:00 tot 20:00 uur
  • Ervaring in de logistiek en je bent fysiek fit
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een landelijke groothandel in centrale en lokale verwarming, sanitair, zon-apparatuur en warmwaterapparatuur. Om de klanten snel en compleet te kunnen leveren, beschikt het bedrijf over 15 vestigingen, een efficiënte logistieke organisatie en een geavanceerd automatiseringssysteem. Met extra service geven zij steeds een nieuwe impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening ten behoeve van haar afnemers. Kenmerkend voor de organisatie: kwalitatief en financieel sterk bedrijf waar klantgerichtheid, loyaliteit en collegialiteit centraal staan.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in