+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Expeditie medewerker Velsen-Noord

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie ben je elke dag bezig met verschillende taken zoals stickeren, administratie en het zorgen dat orders op tijd klaar zijn. Je werkt samen met een team en geen dag is hetzelfde. Er is altijd veel te doen, maar de sfeer is gezellig. Je krijgt de kans om door te groeien en er zijn mogelijkheden voor interne opleidingen. Dit is een mooie kans om te werken in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Van stickeren, administratie, sjouwen en orders verwerken. Jij zorgt ervoor dat alles in de juiste volgorde vlot verloopt. Dankzij jou krijgen de filialen hun orders en met een beetje puzzelen weet jij alles in de vrachtwagens te krijgen. Jouw collega's verzamelen orders en jij voorziet deze vervolgens van de juiste labels. Je weet precies welke administratie nodig is voor iedere order. De procedure en richtlijnen ken jij uit je hoofd.

Op dagelijkse basis houd jij je bezig met het controleren van de samengestelde orders, afwijkingen signaleren, afstemmen over inzet van extra transport en communicatie naar de filialen, het mede toezien op en bevorderen van een efficiënt verloop van de perronwerkzaamheden, attenderen van externe chauffeurs op interne procedures, doorgeven van afwijkingen in levertijdstippen, invullen van vrachtbrieven en gereedmaken van vervoersdocumenten en het op tijd signaleren van structurele knelpunten en afstemmen met transport coördinatie. 

Elke dag wachten er andere taken op je, geen dag is hetzelfde. Maar de dynamiek en gezelligheid die is er elke dag. Je werkt met veel collega’s samen. En we staan allemaal voor elkaar klaar.


Wat wij bieden
  • Een fijne werkplek
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid op overname door het bedrijf
  • Interne opleidingen en trainingen 
Wat wij vragen
  • Mbo werk- en denkniveau
  • Een certificaat voor orderpickentruck, of bereid deze te behalen 
  • Goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift
  • Flexibel om in de wisseldiensten ter werken, dag- en avonddienst en om de week op zaterdag
Over het bedrijf

Deze organisatie waar je komt te werken zorgt voor de bevoorrading van supermarkten, drogisterijen en slijterijen van de firma. De sfeer is gezellig, betrokken en de productiviteit is hoog.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in