+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Operator Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Covebo Uitzendgroep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Covebo Uitzendgroep

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Hou je van actief bezig zijn? We zoeken operators voor de productie van siliconenproducten. Deze producten worden veel gebruikt in de auto-industrie. Je werkt in twee ploegen, van maandag tot vrijdag. Je komt in een leuk team terecht. Als operator werk je flexibel en is je werk altijd anders. Je werkt samen met anderen en wisselt regelmatig van taak. Je zorgt voor het wegen, storten, mengen en verpakken van grondstoffen. Ook maak je alles schoon. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je iemand die graag lekker actief bezig is? Binnen het stabiele en groeiende bedrijf van onze opdrachtgever zoeken we naar operators die verantwoordelijk zijn voor de productie van siliconenproducten, voornamelijk gebruikt in de automotive sector. Je gaat aan de slag in een tweeploegendienst van maandag tot en met vrijdag, samen met een gezellig team van collega's.

Als Operator ben je flexibel en dat maakt je werk altijd uitdagend! Je werkt altijd in teamverband, waarbij iedereen zijn eigen taken heeft binnen de fabriek en jouw werk regelmatig rouleert. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere het wegen, storten en mengen van grondstoffen volgens strikte instructies. Nadat het mengproces is voltooid, vul je het eindproduct af in verschillende verpakkingen. Uiteraard behoort het schoonmaken ook tot jouw werkzaamheden.



Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

Wij zijn op zoek naar iemand die graag werkt in een dynamische organisatie, iemand die fysiek fit is en in staat is om proactief en zelfstandig te werken. Nauwkeurigheid en aandacht voor de veiligheid van zowel jezelf als je collega's zijn essentieel in deze rol. Aangezien de werkinstructies in het Nederlands zijn, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Hoewel ervaring als operator en het bezit van een heftruckcertificaat een pré zijn, zijn deze niet vereist. We moedigen zowel ervaren operators als gemotiveerde kandidaten zonder ervaring aan om te solliciteren.



Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

In ruil voor jouw inzet kun je van ons het volgende verwachten:

  • Een marktconform salaris tussen de € 2.300,00 en € 2.800,00 bruto per maand op basis van jouw kennis en ervaring;
  • Een werkweek van 39 uur, op vrijdag mag jij een uurtje eerder naar huis;
  • Werken in twee-ploegen; 07:00 - 15:30 en 14:30 - 23:00 (op vrijdag werk je in de ochtenddienst tot 14:30 en in de middag/avonddienst begin je om 13:30 en werk je tot 21:00);
  • Een vaste ploegentoeslag van 15% bovenop jouw uurloon;
  • Afhankelijk van het bedrijfsresultaat en je persoonlijke functioneren een zomer- en eindejaarsbonus;
  • De intentie van onze opdrachtgever om jou na de uitzendperiode in vaste dienst te nemen;
  • Een prettig en vast contactpersoon waarbij jij terecht kunt met al jouw vragen.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is het Europese hoofdkantoor voor de productie en verkoop van siliconen van 's werelds grootste leverancier en producent van siliconen halfgeleiders en PVC. Al sinds 1953, ruim 60 jaar, benutten zij de unieke eigenschappen van siliconen. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van meer dan 5.000 producten die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van gebruikers in diverse industrieën. Hun producten vinden toepassing in sectoren zoals elektrische en elektronische productie, autoproductie, bouw, cosmetica, gezondheidszorg en chemie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in