+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ammerzoden.
Laad meer vacatures

Monteur Grondverzetmachines Ammerzoden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste monteur met een passie voor grondverzetmachines? Wil je werken in een dynamische omgeving waarin je verantwoordelijk bent voor het onderhoud en de reparatie van diverse machines? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou!

Als monteur grondverzetmachines ben je een belangrijke schakel in ons team. Je zorgt ervoor dat de machines in topconditie zijn, zodat ze optimaal kunnen presteren op verschillende bouw- en grondverzetprojecten. Met jouw kennis van pneumatische, hydraulische en mechanische systemen voer je onderhoudsbeurten uit, spoort je storingen op en repareer je problemen. Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat elk onderdeel perfect functioneert.

Je komt te werken in een hecht team van ervaren monteurs die samenwerken om de hoogste kwaliteit te leveren. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. We bieden uitdagende projecten en een inspirerende werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt benutten en nieuwe kunt ontdekken.

Heb jij affiniteit met grondverzetmachines en ben je gedreven om elke dag het beste uit jezelf te halen? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team van professionals! Solliciteer nu en maak deel uit van een bloeiende organisatie in de grondverzetsector.



Gevraagd

·       Een afgeronde technische MBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Mechatronica.

·       Ervaring als monteur en een goede kennis van hydrauliek, pneumatiek en -/of dieselmotoren

·       Gewend zijn om zelfstandig te werken

·       Bereid zijn om aanvullende cursussen en opleidingen te volgen



Aanbod

·       25 vakantiedagen

·       Een reiskostenvergoeding

·       Mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontplooien

·       Een afwisselende baan binnen een gezond bedrijf



Bedrijfsomschrijving

In het pittoreske Ammerzoden bevindt zich een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in grondverzetmachines. Met een rijke historie en een passie voor innovatie, werken wij dagelijks aan het leveren van hoogwaardige oplossingen voor de bouw- en grondverzetsector. Ons team van vakbekwame professionals staat bekend om hun expertise en toewijding.In ons bedrijf heerst een dynamische en energieke sfeer, waarin samenwerking en persoonlijke groei centraal staan. Wij geloven in het creëren van een omgeving waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en hun vaardigheden kunnen benutten. Ons doel is om innovatieve en betrouwbare machines te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Bij ons vind je een stimulerende werkomgeving waarin jouw talenten worden gewaardeerd en gestimuleerd. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze successen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in