+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Elektra bij Liander in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alliander

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Alliander

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.132 - € 4.474 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Maak deel uit van de energietransitie als uitvoerder elektrotechniek in Amsterdam. Leid diverse projecten, stuur teams aan en werk samen aan het energienet van de toekomst. Bij ons, een bedrijf dat het energienet ontwikkelt en beheert, krijg je de kans om met jouw talent bij te dragen aan een duurzame toekomst. Geniet van een goede werkomgeving met behulpzame collega's en aandacht voor veiligheid. Plus, profiteer van ons Duurzame Inzetbaarheidsbudget voor jouw welzijn. Interesse in een uitdagende omgeving? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als uitvoerder elektrotechniek

Jij hebt de leiding over diverse elektrotechnische projecten in de regio Amsterdam. Hiervoor stuur je meerdere junior en medior uitvoerders aan op verschillende projecten tegelijkertijd. Daarnaast stuur je aannemers aan die een contract hebben in jouw werkgebied. Samen met jouw team van monteurs los je storingen veilig en zo snel mogelijk op. En je verzorgt het onderhoud van het Liander-net. Daarbij houd je het overzicht over alle lopende werkzaamheden. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als uitvoerder elektrotechniek werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • bewaken van de kwaliteit en veiligheid van het energienet en je collega’s.
  • contacten onderhouden met klanten, aannemers en collega’s. Daarbij communiceer je duidelijk en manage je de verwachtingen.
  • opstellen van werk- en schakelplannen, de hoofdlijnen van de uitvoering organiseren en kwaliteitscontrole verzorgen.
  • samenwerken met verschillende interne en externe partijen.
  • meedraaien in wacht- en storingsdiensten.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo’n 3.000 collega’s. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

Slimme oplossingen bedenken kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling [afdelingsnaam] bestaat uit gezellige en behulpzame collega’s. Samen werken we aan de beste resultaten. Daarbij letten we altijd op elkaars veiligheid. Jouw toekomstige collega vertelt je hier meer over.

 ‘Veilig werken vraagt om teamwork. We zijn er samen verantwoordelijk voor dat iedereen veilig kan werken. Daarin geef ik zoveel mogelijk het goede voorbeeld. Maar ik durf ook om hulp te vragen als ik ergens niet uit kom.’

Jij maakt het net energieker  

Het oplossen van storingen en deze in de toekomst voorkomen.  Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw klantgerichte manier van denken? Geweldig! Zeker als je dit aanvult met:

  • een mbo 4-diploma elektrotechniek.
  • voor de functie relevante aanwijzingen BEI-WV LS en MS.
  • aantoonbare leidinggevende en aansturende ervaring.
  • aantoonbare ervaring als uitvoerder of in een vergelijkbare functie in de elektrotechniek.
  • ervaring met het opstellen van veiligheidsplannen.

Voor jou net beter geregeld

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

  • een salaris van € 3.132,20 tot € 4.474,57 bruto per maand.
  • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je bruto jaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8 IKB budget%. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
  • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
  • een pensioenopbouw bij ABP, speciaal voor de overheid en het onderwijs. Wij dragen 70% bij aan jouw pensioenpremie.
  • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sport abonnement of coaching.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature en binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? Heb je vragen over de selectieprocedure of screening? Dan helpt Eva van Aagten, corporate recruiter jou graag verder via 06 – 39 53 54 68 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Recruiter

Eva van Aagten

Telefoonnummer:

+31 (6) 39535468

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in