+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Projectmanager Woningcorporatie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.226 - € 4.278 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Wil je jouw talent inzetten voor belangrijke nieuwbouw- en renovatieprojecten in Amsterdam? Als Junior Projectmanager werk je zelfstandig of in een team aan verschillende projecten. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, van begin tot eind. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je ideeën te delen. Ook is er geld voor opleidingen, zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Plus, we hebben goede extra s zoals korting op je zorgverzekering. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Heb je enige ervaring op het gebied van volkshuisvesting, woningbouw of projectmanagement en ben jij ambitieus? Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken aan interessante nieuwbouw of renovatieprojecten in de metropool regio Amsterdam? Dan maken wij graag kennis met je!

Als Junior Projectmanager bestaan je werkzaamheden uit:

  • Het zelfstandig werken (afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project) of samen met een ervaren projectmanager aan een aantal projecten (zowel nieuwbouw als renovatie) voor het proces vanaf haalbaarheidsfase tot en met de oplevering;

  • Je bent verantwoordelijk voor het managen van projecten op technisch, financieel en kwalitatief vlak. Realiseren van het product binnen afgesproken kosten en projectkaders;

  • Aansturen projectteam; Je speelt daarbij in op de wens van de klant en de belangen van diverse stakeholders. Je vertaalt de van klantbehoefte naar een passend technisch product.

Benefits

Ymere is een organisatie die een gezonde balans tussen werk en privé hoog in het vaandel heeft staan en waar veel ruimte is voor nieuwe ideeën en het toepassen van alternatieve werkvormen. De organisatie geeft ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

  • Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring en opleiding, minimaal € 3.226,- en maximaal € 4.278, - bruto per maand (schaal G CAO Woondiensten) exclusief vakantietoeslag op basis van 36 uur per week;

  • Een zeer afwisselende functie in een enthousiast team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling;

  • Een jaarlijks opleidingsbudget dat je kunt inzetten voor trainingen of zelfs een extra studie. Veel collega’s groeien door naar diverse andere functies binnen de afdeling of organisatie;

  • Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering.

Bouwstenen voor succes

Als Junior Projectmanager verwachten wij het volgende:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding Bouwkunde bij voorkeur aangevuld met enkele vakopleidingen;

  • Daarnaast ben je leergierig en proactief en heb je een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen;

  • Tot slot beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en sluiten de kernkwaliteiten klantgerichtheid, aanspreekbaarheid, voortdurend verbeteren, co-creatie aan bij jouw persoonlijkheid.



Bedrijfsomschrijving

Deze Amsterdamse woningcorporatie werkt aan wijken met perspectief waar bewoners willen wonen, leven en groeien. Dit doen ze in groot Amsterdam, waarbij ze naast huurhuizen en koopwoningen, ook winkels, bedrijfsruimten en maatschappelijk vastgoed ontwikkelen. Het geld dat ze met commerciële activiteiten verdient, herinvesteren zij in de volkshuisvesting en maatschappelijke projecten; het investeert en faciliteert voor zorg en onderwijs en het creëren van ruimte voor bedrijvigheid. Kernwaarden zijn: kwaliteit, duurzaamheid en een schone en veilige leefomgeving. Ze besteden veel aandacht aan kunst en architectuur om de buurt een eigen karakter te geven. Kenmerkend aan het professionele team van ontwikkelaars is de commerciële inslag met scherp oog voor leefbaarheid en kwaliteit voor de bewoners. Er heerst tevens een moderne stijl van leidinggeven. De organisatie is resultaatgericht: wanneer en waar je jouw werkzaamheden doet is van ondergeschikt belang aan het resultaat.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in