+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Kabels en Leidingen Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als uitvoerder in de ondergrondse infrastructuur werk je aan spannende projecten met gas, water, en elektra. Je leidt het team, zorgt dat alles goed loopt, en houdt iedereen op de hoogte. Je werkt veel buiten en zorgt dat iedereen veilig is. Je kiest welke materialen nodig zijn en hoe het werk het beste gedaan kan worden. Dit is een kans om te werken in een omgeving en bij te dragen aan belangrijke projecten. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Uitvoerder | kabels en leidingen | Infra | Combi | Aansluitingen | Gas Water

Kent de infrastructuur onder de grond geen geheimen voor jou? Ben jij sterk in het organiseren van projecten en aansturen van gas en water ploegen? Dan is de functie van uitvoerder ondergrondse infra jou op het lijf geschreven! Wij hard op zoek naar een nieuwe collega die als uitvoerder Noord-Holland ingezet wordt op mooie en uitdagende projecten in de combi (gas, water, elektra) en de aansluiting leidingen.

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de complete uitvoering en coördinatie van de werkzaamheden. De projecten die je gaat leiden zijn met name in de nieuwbouw elektra en water, waar nodig ook nog gasleidingen. Jij bent het aanspreekpunt voor de betrokken partijen (collega’s, onderaannemers en opdrachtgevers) en je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies. Daarnaast weet jij waar bij een aannemer het geld verdient moet worden.

Wat betreft de aansturing: jij overlegd en geeft sturing aan de voormannen, die leidinggeven over de ploegen (monteur viag AVP, kraanmachinist en grondwerkers met viag). In samenwerking met de werkvoorbereiding bepaal jij de materiaalkeuzes, inzet van personeel en onderaannemers en de inzet en voorraad van materiaal.

Ben jij dit en is dit jouw functie? Druk direct op de sollicitatieknop en we hebben vandaag nog contact met elkaar om alles te bespreken.

Jouw functie bestaat uit het uitvoeren van eindcontroles, deelnemen (en leiden) van verschillende overlegvormen, het verzorgen dat de werken op meest efficiënte wijze worden uitgevoerd, het tijdig afhandelen van schademeldingen, bijhouden van rapportages en administratie en uiteraard draag jij zorg voor de veiligheid op werken.

Als uitvoerder ben jij de leidinggevende en schipper je tussen twee a drie projecten door, projecten variëren tussen de aanleg, het onderhoud en nieuwbouw van kabels en leidingen. Wil jij onderdeel worden van ons team, neem snel contact met mij op!



Gevraagd

Wij zoeken een collega die ervaring heeft als uitvoerder in de kabels en leidingen bij een collega aannemer. Voormannen met jarenlange ervaringen die klaar zijn voor een nieuwe stap of opgeleid willen worden tot uitvoerder staan ook vrij te reageren.

– Je hebt mbo+ werk en denkniveau
– Afgeronde KIWA opleiding tot uitvoerder (middelbare gastechniek) of vergelijkbare opleiding in de techniek (mbo of mts)
– Vooropleiding richting buizenleggen, grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek

Bij voorkeur ben jij communicatief vaardig, kosten- en veiligheidsbewust, leidinggevend sterk en een teamplayer die zijn collega’s verder helpt in hun loopbaan.



Aanbod

Samen met de collega’s vormen wij een hecht infrateam, waar we samen mooie werken in de ondergrondse infra willen maken. In Bowers vind je een werkgever die oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling; je opleidingsbudget dat ervoor zorgt dat je kennis up to date blijft. Wij vinden de balans tussen werk en privé belangrijk en zorgen ervoor dat we nooit overwerken.

Je bent na een aantal jaren in de uitvoering nu toe aan de volgende stap in je loopbaan.

Bovendien kun je rekenen op:

– Een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden (CAO) zoals een goed salaris
– Auto van de zaak
– Laptop van de zaak
– Veel vrije tijd
– Gave activiteiten
– Opleidingen
– Een financieel gezonde werkgever
– De mogelijkheid om mee te doen aan ons gelukstraject.

Wij zijn hard op zoek, heb je interesse? Bel of app mij dan gelijk, ik ben bereikbaar op 06-21298202!



Bedrijfsomschrijving

Bouwen met jou. Zoek je een afwisselende baan in de bouw, infrastructuur en civiele techniek? Gespecialiseerd werk met inhoud, toekomst en doorgroeimogelijkheden, waarin je volkomen tot je recht komt? Voel je iets voor de uitdaging van afwisselende projecten, met de voordelen van een vaste baan? Ben je gemotiveerd en wil je bouwen aan je toekomst? Dan is Bowers op zoek naar jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in