+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider maatschappelijk vastgoed Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.385 p/m
  • 13e maand, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van werken met maatschappelijk vastgoed? In ons team kun je aan de slag met verschillende taken, van nieuwbouw tot renovatie en klachtenafhandeling. Je krijgt veel vrijheid en flexibiliteit in het plannen van je dag. Het werk is afwisselend en je werkt samen met projectleiders en technische collega's. Dit is een kans om je vaardigheden te gebruiken en te groeien in een gezellige omgeving. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag werken in het maatschappelijk vastgoed en lijkt het je leuk om in een gezellig team bestaande uit projectleiders en technische dienst collega's te werken? Lees dan verder!

Deze functie bevat een breed taken pakket. Je moet namelijk zowel zelfstandig kunnen werken als mensen aan het werk kunnen zetten.

We zijn op zoek naar een flexibel inzetbaar persoon die zowel nieuwbouw als renovatie projecten, planmatig onderhoud en complexe klachten kan behandelen.

Wanneer je eenmaal bent ingewerkt is er sprake van veel flexibiliteit om zelf je dag in te plannen, er is veel vrijheid en vertrouwen.

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn:

  • Projecten: dit kent een zeer breed spectrum; van het verbouwen van locaties, afdelingen renoveren (al dan niet in gebruik), maar ook kleinere aanpassingen zoals entree’s opnieuw inrichten, indelingswijzigingen doorvoeren, e.d. 
  • Planmatig onderhoud: dit betreft het van a tot z organiseren van enkelvoudige werkzaamheden maar ook het volledig opnieuw opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Naast bouwkundige kennis is kennis van installatietechnisch werk (E & W) zoals kennis van liften, klimaatinstallaties, BMI’s, Paging ook belangrijk.
  • Klachten: We krijgen ook te maken van klachten dit kan varriëren van simpele klussen tot complexere klachten bijvoorbeeld ook op het gebied van paging/zusteroproep, WKO’s, Toegangscontrolesystemen e.d.


Gevraagd

Je bent flexibel inzetbaar, hebt een HBO denk/werkniveau en bent een echte zelfstarter. Verder word er van je verwacht dat je allround aan de slag kan dus zowel het plannen van een project als het uitvoeren en aansturen van een project. Je bent bekend met de standaard software systemen en bent sociaal vaardig. Tot slot heb je zowel ervaring met zowel bouwkundige als installatietechnische projecten.



Aanbod

  • Er is veel aandacht voor een goed werk-privé balans, hierdoor is 36 uur per week fulltime.
  • Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een hecht team en veel vrijheid en flexibiliteit.
  • Salaris tot €6.385 obv 40 uur
  • Standaard 13e maand
  • Vakantiegeld van 8,33%
  • Goede bereikbaarheid met OV en veel parkeermogelijkheden
  • Fietsregeling en reiskostenvergoeding


Bedrijfsomschrijving

Ons ziekenhuis in Amsterdam is een vooraanstaande zorginstelling die zich richt op hoogwaardige medische zorg en persoonlijke aandacht. Met een breed scala aan specialismen en 24/7 toegang tot kwalitatieve diensten, variërend van spoedeisende hulp tot intensive care, staan we bekend om onze toewijding aan patiëntenzorg. Onze organisatie kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, waardoor efficiënte communicatie en sterke teamdynamiek mogelijk zijn. De leeftijd van de collega's binnen het vastgoed & techniek team is zeer gevarieerd.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in