+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Junior Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie ben je de spil in het web op de bouwplaats. Je zorgt dat alles volgens plan loopt en dat iedereen weet wat ze moeten doen. Je werkt nauw samen met de Site Manager die in het buitenland zit. Je werkt aan de bouw van grote opslagtanks die over de hele wereld gebruikt worden. Je moet goed kunnen plannen en problemen snel kunnen oplossen. Ook is het belangrijk dat je veiligheid altijd voorop stelt. Dit is een unieke kans om aan wereldwijde projecten te werken. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als bouwplaats coördinator/ interne projectleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle activiteiten op en rond een bouwplaats. Je zorgt ervoor dat de bouw volgens plan verloopt en dat alles tot in de puntjes geregeld is. Na jouw voorbereidende werkzaamheden zorg jij ervoor dat de Site Manager welke in het buitenland de bouw coördineert van de juiste gegevens is voorzien. Het gaat om het bouwen van grote opslagtanks. De opslagtanks worden in Nederland gebouwd om vervolgens getransporteerd te worden naar de eindbestemming (wereldwijd). Voor deze functie is het belangrijk dat jij werktuigbouwkundig onderlegd bent en snapt wat een monteur, lasser of andere techneut moet doen, wat zij nodig hebben om hun werk op de juiste manier uit te voeren.

De taken en verantwoordelijkheden van een bouwplaat coördinator zijn onder meer:

  • Het opstellen van volledige documentatie en het coördineren van de uitvoering ervan;
  • Het voorbereiden van alle werkzaamheden rondom de bouw;
  • Het toezien op de naleving van veiligheidsvoorschriften;
  • Het oplossen van problemen en conflicten;
  • Het communiceren met de opdrachtgever, de aannemer en de andere betrokken partijen.


Gevraagd

Om als bouwplaats coördinator te kunnen werken, heb je de volgende vaardigheden en ervaring nodig:

  • Een HBO-opleiding in de werktuigbouwkunde, aviation, technische bedrijfskunde;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Organisatietalent;
  • Stressbestendigheid;
  • Nederlandse en Engelse taalbeheersing.


Aanbod

Het salaris van een bouwplaats coördinator varieert afhankelijk van de ervaring en de functieniveau. In het algemeen ligt het salaris tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden zijn over het algemeen goed, met onder meer een ADV dagen, vakantiegeld en een pensioenregeling.



Bedrijfsomschrijving

Een bouwplaats coördinator/ projectleider is een belangrijke functie binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van alle activiteiten op en rondom een bouwplaats, zodat de bouw volgens plan verloopt en alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd.Een Nederlands bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en assembleren van grote constructies van aluminium en roestvast staal. Het bedrijf is opgericht in 1945 en heeft sindsdien een wereldnaam opgebouwd als betrouwbare leverancier van non-ferro apparatuur aan de petrochemische industrie. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio van producten, waaronder silo's, mengers, tanks en procesapparatuur. De producten worden wereldwijd gebruikt in een breed scala aan industrieën, waaronder petrochemie, voedingsmiddelen, farmacie, chemie en waterbehandeling.Het bedrijf onderscheidt zich door zijn unieke bedrijfsmodel. Het bedrijf heeft een eigen engineering-, productie- en montageafdeling, waardoor het een totaaloplossing kan bieden voor haar klanten.Het bedrijf is een groeiend bedrijf met een sterke focus op kwaliteit en service. Het bedrijf is gevestigd in Nederland en heeft kantoren in verschillende landen over de hele wereld.Hier zijn enkele specifieke kenmerken van het bedrijf:Wereldwijde marktleider;Uniek bedrijfsmodel met eigen engineering-, productie- en montageafdeling;Focus op kwaliteit en service;Groeiend bedrijf met sterke internationale focus.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in